1.8 Quad Processor Vs. 2.2 Quad Processor

February 23

Udtrykket "quad-core processor" til en central behandlingsenhed (CPU), der integrerer fire separate processorer på en enkelt chip for at udføre fire separate opgaver samtidigt. Tallene 1.8 og 2.2 refererer til hastighed ratings i form af gigahertz eller milliarder af cyklusser per sekund.

Fart

CPU fabrikanter dommer hastighed ved "clock rate." Ifølge The PC Guide, er dette det antal gange per sekund processoren arbejder for at eksekvere software instruktioner. En 2,2 GHz CPU arbejder på software instruktioner 0,4 milliarder gange mere i sekundet end en 1,8 GHz processor.

Strømforbrug

HP, at jo hurtigere en CPU virker, jo mere energi det forbruger. Antages en 2,2 GHz og en 1,8 GHz processor med samme energieffektivitet er lavet til at udføre de samme opgaver, vil 2,2 GHz enhed forbruge mere strøm. I en bærbar computer, vil dette resultere i kortere batterilevetid.

Varme

Alt andet lige, en 2,2 GHz processor genererer mere varme end en 1,8 GHz processor. Dette kan nødvendiggøre en større fan og kølesystem, hvilket resulterer i en større og højere computer.


relaterede artikler