Hvordan laver film fra en computer AVI Into en DVD, der vil spille på en DVD-afspiller

June 15

Hvordan laver film fra en computer AVI Into en DVD, der vil spille på en DVD-afspiller


For at gøre AVI filer gemt på din computer til en dvd, skal du først downloade et program fra internettet, der kan konvertere dem til det korrekte DVD format. Heldigvis er der mange programmer online, du kan købe eller downloade der vil forfatter dine videofiler til DVD, herunder AOA DVD Creator, DVD Flick, og Super DVD Creator. Alle programmer er tilgængelige for en gratis prøveperiode. Lad flere minutter til flere timer for din DVD til at brænde, da softwaren først skal konvertere din AVI til den rette DVD-format, før det brænder på en disk.

Instruktioner

AOA DVD Creator

1 Download og installer den nyeste version af AOA DVD Creator fra moderselskabet hjemmeside. Accepter betingelserne for brug og starte AOA.

2 Klik på "Tilføj filer" ikonet øverst til venstre på skærmen for at finde den AVI fil, du vil konverteret til DVD. Du kan også finde din AVI i en ny Windows Explorer-vindue og manuelt trække og slippe filens ikon direkte i AOA interface. Vent til din fil til at indlæse.

3 Fremhæv din AVI fil i programmets hovedvindue for at få vist den første ramme og sikre, at du har valgt den rigtige fil.

4 Indsæt din tom dvd i computerens diskdrev. Klik på "Destination" drop-down pilen og vælg din tom dvd på listen over drev muligheder. Klik på "Start" for at starte konverteringen og DVD-brænding.

DVD Flick

5 Start DVD Flick efter download og installation er fuldført. Tryk på "Tilføj titel" for at vælge AVI fil, du ønsker konverteret i Windows Stifinder pop-up vindue.

6 Klik på knappen "Projekt indstillinger" nær toppen af ​​programmets interface til at tilpasse dit output DVD-indstillinger. Navngiv din DVD og sørg for din "Target Size" er under den standard 4,7 GB plads kræves for dit DVD.

7 Klik på "Video" fanen på venstre panel på skærmen. For standard amerikanske diske, skal du vælge indstillingen "NTSC". For andre regioner i verden, vælg "PAL" som din "Target Format."

8 Sæt en tom dvd i computeren. Klik på "Burning" fanen i venstre side af skærmen og vælge den tomme DVD som din "Drive".

9 Aktiver "Brænd projektet til disk" fanen og klik på "Accepter". Gem dit projekt og klik på knappen "Opret DVD" for at begynde at brænde din AVI til disk.

Super DVD Creator

10 Hent og installer den gratis prøveversion af Super DVD Creator, eller købe den fulde version af softwaren. Accepter licensbetingelserne og starte programmet.

11 Klik på knappen "DVD Disc Builder" øverst-venstre hjørne af skærmen. Åbn en ny Windows Stifinder skærmen og finde den ønskede AVI-fil. Træk og slip filens ikon direkte i programmets brugerflade og vente på det at indlæse.

12 Vælg "Letterbox", og vælg en ramme størrelse til din video. (For generelle konverteringer, kan det være bedst at bo med Super DVD'er forudindstillede ramme størrelse muligheder.) Klik på "Næste".

13 Klik på "DVD-5" knappen og vælg "DVD-5", hvis du brænder til en standard ensidig dvd eller "DVD-9", hvis du ønsker at brænde til en dual-lags disk. (De fleste tomme dvd'er er DVD-5s.)

14 Vælg "NTSC" som din output-format, hvis i USA, eller "PAL", hvis i et andet land. Klik på "Start" knappen i nederste højre hjørne af menuen "DVD Builder" for at begynde at brænde din disk.


relaterede artikler