Sådan Konverter FLV til CDA

June 14

Sådan Konverter FLV til CDA


FLV er et filformat, der står for "Flash Video." Det er et proprietært filformat udviklet af Adobe. Flash video filer er almindeligt anvendt til at streame videoer over internettet. Websites såsom YouTube, sammen med andre rør websites bruger FLV-filer. Du kan udtrække lyden fra en FLV-fil og konvertere lyden til et mere almindeligt anvendt lydfil. Når du har pakket den lyd, kan du brænde lydfilen på en cd, som skaber en CDA-fil.

Instruktioner

1 Brug din Internet browser til at navigere til Media-convert.com (se "Ressourcer" for et link). Dette websted vil konvertere din FLV fil til en WAV-fil.

2 Importer FLV-fil. Klik på knappen "Browse" i øverste venstre hjørne af sitet. Dobbeltklik på filen, når du har placeret det.

3 Vælg et output format fra output format drop-down menuen. Til denne konvertering, vælg "WAVE formular lydformat (.wav)" fra menuen.

4 Klik på "OK" knappen for at konvertere filen. Klik på linket, der vises efter filen er konverteret til gemme filen på din computer.

5 Åbn iTunes (se "Ressourcer" for et download link) og oprette en ny afspilningsliste. Klik på "Plus" ikonet i nederste venstre hjørne af iTunes.

6 Importer WAV-fil ind i iTunes-spilleliste. Du skal blot trække filen fra sin oprindelige placering på ikonet afspilningslisten.

7 Indsæt en tom cd, og klik på "Brænd disk" knappen i nederste højre hjørne af iTunes. Du vil nu have en CDA-fil brændt på cd'en.

TIPS

  • Du kan bruge Media-convert.com til at konvertere FLV filer til andre lydformater såsom MP3.
  • Tryk ikke på nogen knapper, mens filen konvertering.

relaterede artikler