Sådan Fix en Dell Laptop s Backspace Key

July 23

Under "Backspace" tasten på en Dell bærbar computer er en gummiprop og en holder. Når en bruger nedtrykker "Backspace" tasten, gummiproppen tvinger nøglen igen til sin oprindelige position. Holderen, som kommer i form af en saks support bar, eller plast saks foråret, sikrer "Backspace" tasten på plads. Hvis nøglen er faldet af tastaturet, kan du hurtigt lave nøglen ved at fastgøre den keycap tilbage på sin holder.

Instruktioner

1 Kontroller slot, hvor den "Backspace" tasten var engang forbundet at bestemme, hvilke holder den bærbare computer bruger.

2 Spray området med komprimeret luft til at løsne støv og snavs. Tør området med en fugtig, antistatisk klud til at fjerne eventuelle rester fra overfladen af ​​åbningen. Fjern eventuelle rester fra "Backspace" keycap så godt.

3 Line up hakkene på bagsiden af ​​keycap med saksen forår eller saks support bar. Placer nøglen på toppen af ​​foråret eller support bar.

4 Tryk ned på "Backspace" tasten, indtil de centrale klikker på plads. Du skal muligvis lidt flytte nøglen, hvis den formår ikke at holderen.

5 Åbn en teksteditor, input tilfældig tekst og tryk derefter på "Backspace" tasten gentagne gange for at bekræfte, at nøglen er fast.

TIPS

  • Hvis saksen support bar eller plast saks foråret er kommet væk fra åbningen, skal du indsætte den nederste halvdel af den støtte, bar eller forår i hak på den nederste skinne, og sæt den øverste halvdel af den støtte, bar eller forår i hakkene på toppen skinne . Du kan få brug en pincet eller en lille skruetrækker til at fastgøre holderen på plads.
  • Du bør være i stand til at sætte støtte bar og saks forår i en hævet position efter indsættelse holderne i tastaturet slot.
  • Nogle Dell laptops linje tastaturet slot med en slank, metalstang, fundet over eller under holderen. Hvis dette stykke kommer ud, indsætte hver ende af stangen ind i hullerne på den yderste ende af åbningen.