Fordele og ulemper ved Word processorer

July 24

Fordele og ulemper ved Word processorer


Word-processorer såsom Microsoft Word og WordPerfect er programmer, der gør det muligt for computerbrugere til at skrive op, gemme, redigere og udskrive dokumenter. Du kan bruge tekstbehandlingsprogrammer til at oprette dokumenter med en kombination af tekst og grafik, selv om dokumenter oprettet i tekstbehandlingsprogrammer er ofte ikke så sofistikeret som dem, der foretages med specialiserede programmer. Word processorer gør det nemt for dig at oprette dokumenter til kontrasterende formål, herunder til arbejde og skole-relaterede opgaver.

Redigering

Når folk brugte skrivemaskiner til at skrive deres tanker, de skulle bruge whiteout til at redigere ud fejltagelser. Tekstbehandling software gør det muligt for dig at gå tilbage og redigere dit arbejde hurtigt og nemt. Når du har gemt et tekstbehandlingsprogram dokument, kan du gå tilbage og foretage ændringer i ord eller hele sætninger. Hvis du staver et ord, kan du gå tilbage og rette det nemt. Mange tekstbehandlingsprogrammer har stave- og grammatikkontrol funktioner, der hjælper dig med redigeringsprocessen. Du er også i stand til at bevæge sig rundt sektioner af tekst med et tekstbehandlingsprogram.

Billeder

Word-processorer indeholder forskellige baggrunde, grænser og multimedieklip, som folk kan bruge til at oprette forskellige typer dokumenter, såsom flyers; rapporter; hilsen, note eller visitkort; kuverter; stationær; brochurer; invitationer; genoptages; tests og quizzer; kalendere; nyhedsbreve; og timesedler. Selv om disse programmer normalt ikke indeholder så stor en samling af grafik som Photoshop eller anden grafisk design programmer, er de ofte lettere at bruge. Word processorer arbejde for folk, der ønsker at skabe grundlæggende dokumenter med grafik. For personer skaber rapporter, tekstbehandlingsanlæg tilbyde grafik i form af tabeller og diagrammer. Når computerbrugere oprette tabeller og diagrammer, kan de sætte i tal at gøre hitlisterne eller tabeller ser en bestemt måde og afspejler information fra deres rapporter.

Skabeloner

Computerbrugere behøver ikke at oprette dokumenter fra bunden, fordi tekstbehandlingsprogrammer har skabeloner, der hjælper dem til at danne deres dokumenter. Disse skabeloner har ofte præinstalleret tekst og grafik til at vise folk, hvordan man sammensætter bestemte typer dokumenter. De er i stand til at slette tekst i dokumenterne for at tilpasse skabelonerne til deres ønsker og behov. For personer, der ikke har erfaring skaber visse typer dokumenter, såsom flyers, skabeloner med til at guide dem på, hvilke typer af skrifttyper, afstand og grafik til at bruge.

Omkostninger

Word-processorer såsom Microsoft Word normalt koste alt fra $ 50 til hundredvis af dollars, afhængigt af, om de er en del af en kontorpakke, og de bliver forældede efter et par år, ifølge Hvordan man laver en hjemmeside. Omkostningerne ved tekstbehandling software tilføjer ofte til omkostningerne ved computere, der ofte mellem $ 900 til $ 3000 på datoen for offentliggørelsen, afhængigt af tilbud, computer mærker og computer typer, ifølge University of Melbourne.

tilpasningsevne

At være i stand til at åbne dokumenter oprettet inden tekstbehandlingsprogrammer, du er nødt til at have den samme eller kompatibel software version. Hvis du arbejder på andre computere med ældre versioner af tekstbehandlingsprogrammer, kan du ikke komme ind i dokumenter oprettet i den nyere version, som kunne være et problem, hvis du har brug for at få adgang til et dokument til en vigtig præsentation eller projekt.

Tilgængelighed

Du skal have viden om, hvordan adgang til forskellige funktioner, såsom kugler, skrifttyper, farver eller værktøjslinjer til at bruge tekstbehandlingsprogrammer. At vide, hvad de forskellige funktioner er, og for at have en fornemmelse af, hvordan man bruger dem, de fleste mennesker har behov for at have en vis form for uddannelse i at bruge computere samt tekstbehandlingsprogram. Selv folk, der har arbejdet med en vis tekstbehandlingsprogram i årevis kan have en vanskelig tid at tilpasse sig en ny version af programmet, fordi det er sat op forskelligt.


relaterede artikler