Hvordan man kan reducere Photo filstørrelse Online

December 17

Hvordan man kan reducere Photo filstørrelse Online


Reduktion af størrelsen af ​​et foto, der er gemt på din computer kan være nødvendig, hvis du har planer om at e-maile billedet til en ven, tilføjer billedet til en webside eller bruge billedet som en avatar til en opslagstavle. Photo redigeringssoftware giver dig mulighed for at ændre størrelsen filer, men disse programmer kan koste over $ 100 (i august 2010). Ved at bruge online billedredigeringsprogrammer, kan du ændre størrelsen på et bredt udvalg af forskellige billedformater, og gøre det gratis.

Instruktioner

Photo Size

1 Besøg Photo Size hjemmeside (se Referencer).

2 Klik på "Browse", og et vindue vises.

3 Find billedet indersiden af ​​vinduet, du resizing. Klik på "Åbn". Filnavn for billedet vises.

4 Klik på drop-down menuen under "Vælg". Vælg "Højde" eller "Bredde". Valget afhænger af billedet, du resizing. Så, skriv en ny størrelse til foto inde i boksen "Pixels".

5 Klik på "Send". Et vindue vises, når billedet er skaleret. Klik på "Gem fil" i vinduet. Klik derefter på "OK" for at gemme skaleres foto på computeren.

Image Optimizer

6 Gå til Image Optimizer hjemmeside (se Referencer).

7 Klik på "Browse" inde i "Optimer nu" vindue på siden. Der vises et vindue. Klik på billedet i det vindue, du resizing. Klik derefter på "Åbn".

8 Klik på "Kvalitet" drop-down menuen. Vælg en af ​​de fem muligheder. Husk, at jo højere kvalitet, jo højere filstørrelse.

9 Indtast størrelser inde i "Max bredde" og "Max højde" bokse.

10 Klik på "Optimer nu." En ny side vises, når billedet bliver skaleret. Klik på "downloade til din computer" på siden. Der vises et vindue. Vælg "Gem fil" i vinduet, og klik på "OK" for at downloade skaleres foto.

Resize til Mail

11 Besøg Resize 2 Mail hjemmeside (se Referencer).

12 Klik på "Gennemse" på den nederste del af siden. Den "File Upload" vises. Klik på billedet, du ændre størrelse på vinduet, og klik derefter på "Åbn".

13 Vælg en af ​​de Tilpasningsindstillinger opført under knappen "Gennemse". Den nøjagtige mulighed, du vælger, afhænger af billedet og hvordan du gerne vil ændre størrelsen på billedet. For eksempel, hvis du blot ønsker at reducere filstørrelsen af ​​foto, skal du klikke på en af ​​mulighederne under "Jeg er ligeglad om størrelsen." Klik på en af ​​de tre muligheder i den sidste række, hvis du dreje billedet. Husk at klikke på "Vælg for Ja" boksen i den række, hvis du dreje billedet.

14 Klik på "Okay." Den nye billede vises på næste side. En to afsnit beskrivelse vises over billedet.

15 Klik på "her" linket i første afsnit ( "klik her for at hente dit billede" link). Der vises et vindue. Vælg "Gem som" og derefter "OK" for at gemme skaleres foto.

TIPS

  • Photo Size side er til JPEG, GIF, JPG, BMP og PNG-filer. Image Optimizer hjemmeside virker kun med JPEG-filer. Den Resize 2 Mail hjemmeside konverterer GIF og JPG-filer kun.

relaterede artikler