Sådan Skil en HP Pavilion ZV5000

January 11

Sådan Skil en HP Pavilion ZV5000


HP Pavilion ZV5000 er en bærbar computer designet til let gaming eller kontorbrug. Denne bærbare model blev introduceret af Hewlett Packard i 2004. Det skete med 512 MB RAM og et dvd-drev for at se film. Fra tid til anden, kan det være nødvendigt at skille din bærbare computer til at erstatte en mislykket del eller installere hardware opgraderinger. At udskifte interne komponenter, skal du skille computeren ved at fjerne dele i den rigtige rækkefølge.

Instruktioner

1 Luk zv500 operativsystem og luk låget. Afbryd strømkablet fra siden af ​​den bærbare, og fjern eventuelle eksterne enheder tilsluttet til USB-portene.

2 Placer ZV5000 bærbare på hovedet på et fladt, stabilt arbejdsområde. Skub op den sorte bjælke placeret nær bunden af ​​Notebook'en og træk batteriet i nederste venstre hjørne.

3 Fjern de to Phillips skruer i nederste højre hjørne af sagen og løft rektangulære plastlåg indehaves af skruerne for at få adgang til harddisken. Tag fat i højre kant af harddisken, trække op og til venstre, og løft den ud af den bærbare computer.

4 Find de enkelte Phillips skrue i midten af ​​den bærbare sagen. Fjern skruen og løft rektangulære plastlåg at eksponere hukommelsesmodulet. Spred plast fastgør faner øverst og nederst på den grønne modulet, og træk modulet til højre i en 45 graders vinkel. Fjern hukommelsesmodulet, og sæt den til side.

5 Fjern de to Phillips skruer i højre side af den bærbare holder dvd-drevet. Træk dvd-drevet fri fra tilfældet.

6 Fjern de seks Phillips skruer i øverste venstre hjørne af sagen og løft plastlåg. Fjern de fire skruer, der holder metal heatsink på toppen af ​​processoren. Løft kølepladen ud af den bærbare, og sæt den til side.

7 Skub enden af ​​en flad skruetrækker ind låseskruen under processoren. Drej mod uret, indtil processoren låser fra bundkortet. Fjern processoren.

8 Fjern de tre resterende skruer langs den øverste kant af den bærbare og vend computeren. Åbn låget og træk plastikstriben over tastaturet. Hvis strimlen ikke kommer ud let, skubbe punkt af en flad skruetrækker under kanten af ​​strimlen og forsigtigt lirke opad.

9 Fjern de fire skruer langs den øverste kant af tastaturet. Løft tastaturet mod dig og sæt den ned på håndledsstøtten. Tag tastaturet kabel for at koble det fra bundkortet og fjern tastaturet fra den bærbare computer.

10 Find den rektangulære modemkort i venstre ende af bundkortet. Fjern de to skruer og tage kablet på højre kant af modem. Træk modem ud af den bærbare computer.

11 Tag tynde skærmkablet kører fra bunden af ​​skærmen til toppen af ​​bundkortet. Fjern de fire skruer på displayet skærmens hængsler og træk skærmen fri fra tilfældet.

12 Fjern de to skruer, der holder plast håndledsstøtten på plads og fjerne hele håndledsstøtten fra ZV5000. Fjern de to skruer på venstre side af bundkortet, og de to skruer på højre side af bundkortet. Fjern bundkortet fra tilfældet.

TIPS

  • Statisk elektricitet kan beskadige din bærbare komponenter. Undgå udladning af statisk elektricitet ved at berøre det bare metal kanten af ​​din computer sag at jorde dig selv, før du rører nogen af ​​de interne komponenter.

relaterede artikler