Hvorfor er at have sort blæk Vigtigt at Udskrivning Fotografier?

March 30

Hvorfor er at have sort blæk Vigtigt at Udskrivning Fotografier?


Color udskrivning har en lang historie, der strækker sig langt ud over indførelsen af ​​hjemmet farveblækprinter. Men de nyskabelser i det pågældende lang historie førte til oprettelsen af ​​farve inkjet printere, der kan producere studie-kvalitet fotografier. Men blækprintere har mere til fælles med fire farver professionel trykpresse, end de gør med de gamle farver mørkekamre. Den moderne teknologi har sat fire farver tryk ind i dit hjemmekontor.

Professionel udskrivning

Når aviser og før dem magasiner, begyndte at udskrive farvefotografier, de havde brug for en metode, der kunne printe tusindvis af eksemplarer hurtigt. På det tidspunkt, farvefotografier tog lang tid at skabe. Fotografen eller mørkekammer tekniker var forpligtet til at udvikle den farve negativer eller dias, derefter projicere billedet ved hjælp af et forstørrelsesapparat til lysfølsomt fotopapir, så behandle et enkelt print ad gangen gennem forskellige kemikalier. Du kunne ikke gøre det for hver enkelt kopi af et magasin. Så offset tryk blev udviklet til at udskrive store mængder publikationer. I denne proces er hvert billede inddelt i cyan, magenta og gul, der skal udskrives over sort. Dette er forkortet som CMYK hvor "K" repræsenterer "nøgle" eller registrering, som er sort. Hvis disse presser kun brugt cyan, magenta og gul for farver, kunne de få en nær sort ved at overlappe de tre farver, men det ikke producerer realistiske fotos.

Baggrund

Selvom moderne blækprintere kan bruge rød-grøn-blå eller RGB-ordningen til at udskrive (dyrere modeller gør brug CMYK model) de har stadig brug sort som baggrund for enhver fotografi. Da du udskrive til hvidt papir, hvis du kun har RGB blæk, får du et foto, der vises falmet eller lys. Sort blæk tilføjer solidt grundlag for de andre farver hvile, hvilket giver mere styrke til de enkelte farver. Du kan se effekten af ​​at fjerne sort hvis printeren kører tør for sort blæk.

Detalje

Sort tilføjer i detaljerne i fotografier, uanset om det viser et nærbillede portræt eller en fjern landskab. Selvom sort er fravær af lys, dine øjne har brug for det til at se kontrasten med de andre farver i dine billeder. Hver skygge stærkere på grund af sort blæk, det hver detalje i en persons ansigt i et portræt skal vise karakter på den person. Uden sort blæk for at tilføje detaljer, kan den tilsyneladende falmede udseende af farvefotografier gør et billede vises sløret eller mangler detaljer.

Dybde

Sort blæk tilføjer også dybde til en given fotografi. For eksempel et fotografi af en rød snoretræk med dørene åbne giver indtryk af dybden af ​​den indre fordybning af stalden, hvor den sorte i døren i kontrast til den røde af stalden. For et andet eksempel, se på et fantastisk foto af en snedækkede bjerg. Den sorte blæk bringer det forrevne ansigt af bjerget mellem træerne og under sneen.


relaterede artikler