Sådan Refill blæk i en Epson Stylus RX620

May 26

Sådan Refill blæk i en Epson Stylus RX620


ESPON Stylus RX620 er en fuld-farve, alt-i-én printer designet til at skabe billeder af høj kvalitet. Den indeholder separate patroner til hver af sine fire blækfarver - sort, cyan, magenta og gul. Da Epson inkjet refill patroner er temmelig dyre, mange printer ejere vælger blot at genopfylde patronerne frem for at købe nye. Genopfyldning af blækpatroner gøres nemt ved hjælp af en blæk refill kit, der er til rådighed på kontorartikler butikker.

Instruktioner

1 Spred aviser på en flad arbejdsflade at beskytte det mod blæk pletter.

2 Fjern den tomme blækpatron fra Epson Stylus printer og placere den på toppen af ​​aviserne. Placer patronen på siden med hullet pegende opad. Denne del stikker lidt op over resten af ​​patronen.

3 Find det lille cirkulære bånd stik ved siden af ​​den del af patronen, der stikker op. Sæt den tynde cylinder fra refill kit ind i stikket og skub ned for at bryde båndet og åbne den. Du kan også bruge en blyant til at bryde båndet.

4 Sæt blæk flaske eller sprøjte fra refill kit i det åbne stik. Nogle pakker har plast eller gummi propper, der sidder på toppen af ​​åbningen, mens andre kits instruere dig at indsætte sprøjten direkte ind i åbningen.

5 Dispensere blækket i patronen ved at klemme tuben eller stempel af røret eller sprøjten.

6 Fortsæt fylde blækpatronen langsomt, indtil en lille boble af blæk vises ved åbningen af ​​hullet placeret til højre for proppen. Fjern sprøjten og placere et lille stykke tape over det område, hvor du indsatte sprøjten for at forhindre blæk løber ud. Hvis refill kit kom med en gummiprop, indsætte denne i hullet i stedet.

7 Tør spildt blæk fra ydersiden af ​​patronen med en klud, og sæt patronen i printeren.