Sådan bruges div i en eBay annonce

March 13

Påfør begrebet "div", et HTML element almindeligt anvendt til at anvende formater i HTML websider, til en eBay annonce for at give annoncen en brugerdefineret udseende. Det er ikke muligt at bruge en cascading style sheet eller "CSS" fil i forbindelse med en eBay annonce, som forhindrer du danne anvender en div direkte, men det er muligt at bruge inline stil kommandoer til at opnå samme virkning.

Instruktioner

1 Log ind på din eBay-konto, og vælg "Sell" rude. Klik på "List din vare" for at oprette en ny annonce, hvis du ikke allerede har begyndt at arbejde på annoncen.

2 Skriv følgende kode foran elementet af annoncen, som du vil anvende en stil:

<Style type = "text / css">

3 Åbn typografiark, hvis <div> du vil referere til, hvis du har en. Kopier div parametre til computerens udklipsholder og derefter indsætte den i linjen under HTML <style> kommando. Alternativt, skriv dine egne stilistiske parametre. For eksempel:

<Style type = "text / css">
p {margin-left: 10px;}
body {background-image: url ( "images / ebayad.jpg");}
border {1px;}

4 Indtast </ style> lukke tag i slutningen af ​​annoncen. Klik på knappen "Preview" for at få vist vej annoncen ser ud og klik derefter "post" for at offentliggøre annoncen levende til stedet. Husk, at du skal acceptere notering gebyrer eBay specificerer før du bekræfter for annoncen for at skrive live på webstedet.


relaterede artikler