Tip til at få Twitter Followers

December 6

Tip til at få Twitter Followers


Twitter er et populært social networking site, hvor brugere kan skrive mundrette opdateringer om deres personlige liv eller forretning i 140 tegn eller mindre. Andre mennesker kan kun se dine opdateringer i deres twitter stream, hvis de har valgt at følge dig. Hvis du indstiller din konto til "Private", du bliver nødt til at give dem tilladelse til at se dine tweets; ellers kan de se dem automatisk. Når de er på din opfølgning liste, kan de også "retweet" eller videregive dine opdateringer til andre Twitter-brugere. Derfor, jo flere kvidre tilhængere du har, jo mere eksponering dine tweets vil have.

Tilføjelse af brugere

Efter brugere med samme interesser med det håb, de vil også følge dig til gengæld kan være en effektiv måde at øge antallet af mennesker, efter din tweets. Du kan finde andre, der tweeting om de samme emner, som du ved at skrive søgeord i Twitter søgefunktion og visning brugeren liste, der vises i resultaterne. Når du har fulgt nogen, kan du også ønsker at overveje at sende dem en direkte meddelelse anmoder de følger dig til gengæld.

trending Emner

Populære emner er de mest populære mennesker eller søgeord folk på Twitter taler om. De vises som ét ord med hashtag symbolet ( "#") foran, og når du klikker på en trending emne, kan du se andre folks indlæg om emnet. Hashtags oprette grupper på kvidre så hvis du bruger dem, vil andre Twitter-brugere, der måske ikke har hørt om dine tweets før udsættes for dem nu. Alt du skal gøre er at skrive et tweet, der indeholder hashtag og trending emne ord for at deltage i samtalen.

Personlig information

At give brugerne mere personlige oplysninger om dig selv og / eller din virksomhed kan tilskynde dem til at følge dig. Der er et sted at gøre dette i Twitter: din biografi. Ligesom dine tweets, du kun har 140 tegn til at sætte ned alt, hvad du ønsker, at andre Twitter-brugere til at vide om dig, men det kan gøre hele forskellen. Den slags oplysninger, der kan hjælpe trække flere tilhængere indeholder en kort oversigt over, hvad din virksomhed gør, dit erhverv, dine hobbyer eller hvad du bruger din Twitter-konto for (for eksempel, filmanmeldelser eller reklame din blog). Din biografi vises også på Twitter er "foreslåede brugere" side, så det vil have større indflydelse, hvis du har udfyldt det ud i stedet forlod det tomme.

Incitamenter

Hvis du bruger Twitter til at markedsføre din virksomhed, kan du motivere andre brugere til at følge dine tweets ved at tilbyde noget gratis til gengæld. Eksempler på incitamenter omfatter gratis PDF-filer af dine produkter eller adgang til visse private dele af din hjemmeside. Dette kan tilskynde andre brugere til at følge dig, selvom de ikke ved ret meget om din virksomhed.


relaterede artikler