Sådan bruges Moyea FLV Downloader

May 26

FLV er et filformat der bruges af Adobe Flash for at afspille videofiler på websider. Det bruges af næsten alle web-side, der tilbyder video, som meget få sider stole på Quicktime eller Windows Media plugins længere. Selv om de fleste hjemmesider ikke tilbyder eksplicitte FLV download links til deres videoer, er det stadig muligt at downloade videoerne. Den Moyea FLV Downloader giver dig mulighed for at downloade disse videoer uden at skulle søge gennem websiden kildekoden for at finde download-linket selv.

Instruktioner

1 Hent og installer Moyea FLV Downloader program. Dette program er tilgængelig fra Moyea web butik (se Resources nedenfor).

2 Start Moyea FLV Downloader program.

3 Brug "skærm" ved at klikke på knappen "Start Recording". Monitoren tilstand vil overvåge alle dine åbne webbrowsere til FLV-filer. Hvis det ser, at du spiller en FLV-fil, vil den begynde at downloade det med det samme. Dette er nyttigt, hvis du ønsker at downloade alt, hvad du ser til senere brug.

4 Klik på "Stop Recording", når du er færdig med monitor mode.

5 Brug Moyea FLV Downloader manuelle modus ved at starte din webbrowser og gå ind på et websted med en video. Når du afspiller video, en lille "getit" knappen vises nær musemarkøren. Klik på knappen, og vælg "Get FLV Video."

6 Tjek den video, du ønsker at downloade fra listen i pop-up dialogboks, og klik på "Download". Der kan være andre videoer på siden, så sørg for den video, du har valgt, er den video, du ønsker at downloade.

7 Tilføj en download manuelt til køen. Åbn vinduet Moyea FLV Downloader og klik på "Tilføj" knappen.

8 Kopier og indsæt webadressen indeholder den FLV fil i URL-feltet i vinduet. Den Moyea FLV Downloader program vil automatisk fange eventuelle FLV videoer fra denne side, så URL'en af ​​FLV videoer selv behøver ikke at være kendt.

9 Vælg eventuelt andre indstillinger, du ønsker, såsom output mappe og filnavn og et format, hvis du ønsker at konvertere video til en anden end FLV-format. Andre formater omfatter MPEG, MP4 og AVI. .

10 Klik på "Tilføj". Dette vil begynde at downloade og kodning proces.

TIPS

  • Hvis du har en multi-core processor, vælge et stort antal tråde i indstillingen af ​​format. På en single-core-system, denne indstilling er meningsløs.

relaterede artikler