Sådan Forklar Anova Brug PowerPoint

May 28

Sådan Forklar Anova Brug PowerPoint


Variansanalyse, eller ANOVA, er en avanceret statistisk teknik, der anvendes i hypoteseafprøvning. Teknikken tester om middelværdierne af to adskilte populationer er ens. ANOVA typisk undervises i slutningen af ​​et kollegium statistik klasse og kan være et vanskeligt begreb for studerende at forstå. PowerPoint er et værktøj, der kan hjælpe dig til stede fakta om ANOVA i bid-størrelse portioner og lette drøftelser og styrke forståelse af begrebet.

Instruktioner

1 Opret et dias for at indføre definitionen af ​​variansanalyse. En formel definition skaber et udgangspunkt for eleverne at forstå, hvad ANOVA er. For eksempel kan du skrive ligningen for envejs ANOVA sammen med det formål, som er at finde ud af, om data fra forskellige grupper har samme middelværdi.

2 Skriv nogle eksempeldata i en anden dias. For eksempel kan du skrive en liste over bakterier tæller for æg fra to forskellige producenter på slide. At give et eksempel er en mulighed for at diskutere, hvorfor at vide, hvis midlerne til to forskellige populationer er ens kan være vigtige.

3 Placer standard ANOVA tabellen på tredje dias. En standard ANOVA tabel har søjler med summerne af kvadrater, frihedsgrader, gennemsnitlige kvadrater (SS / df), F statistik og p-værdi. Type under bordet at F statistik ville blive brugt til at gøre en hypotese test for at finde ud af, om de gennemsnitlige bakterier tæller fra forrige dias er de samme.

4 Arbejde eksempel på næste par dias dias. I ovenstående eksempel, ville du arbejde gennem at finde ud af F statistik for bakterier tæller i æg. Fremhæv p værdi, du får fra testen. Studerende lære om ANOVA vil have stødt på p-værdi mange gange i løbet af et semester; fremhæve p-værdi vil gøre opmærksom på forudgående viden.

5 Tilføj et dias til at opsummere de skridt at tage ved beregning ANOVA.

6 Tilføj en endelig dias skitserer faldgruber af ANOVA-test. For eksempel kan fejl krybe i, hvis du udfører en serie af T tests. Flere sammenligningstest bør anvendes i stedet for at udføre en serie af t-tests.

TIPS

  • PowerPoint er beregnet til at forbedre undervisningen, ikke at erstatte den. Mens du kan bruge PowerPoint kan forbedre din foredrag eller præsentation, bør det ikke bruges som en krykke til at indeholde alt dit indhold. Hold slide indhold til et minimum. Selvom ANOVA er teknisk udfordrende at præsentere, kan dias, der er rodet med tekst være forvirrende for studerende. Hvis du absolut skal over-forklare et bestemt punkt, tilføje en anden dias.

relaterede artikler