Sådan Konfigurer Windows til fax

May 27

Sådan Konfigurer Windows til fax


Opsætning af Windows-operativsystemet til at sende og modtage faxer kræver enten et modem eller en server. Fax med et modem kræver enten en indbygget eller et eksternt fax modem og en telefonlinje. Fax med en server kræver en forbindelse til en fax server på et tilsluttet netværk.

Instruktioner

Ved hjælp af et modem

1 Kontroller, at computeren er sluttet til en analog telefonlinje.

2 Undersøg, om din computer bruger et indbygget modem eller et eksternt modem. For at detektere et indbygget fax modem, skal du klikke på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, klik på "Control Panel" og "Printere og faxenheder" ikonet. For eksterne modemer Følg producentens anvisninger, og kontrollere, at modemet er tændt.

3 Klik på "Fax" i nederste venstre rude. Fax visning vises.

4 Klik på "Start", "Alle programmer" og "Windows Fax og scanning." For første gang forbindelser, skal du vælge "Ny fax" på værktøjslinjen. Følg anvisningerne i guiden Fax, der vises. For at skifte fra en server eller modem, skal du klikke på "Funktioner", "Fax Konti" og "Tilføj". Følg resten af ​​instruktionerne i guiden Faxopsætning.

Ved hjælp af en server

5 Kontroller, at din computer er tilsluttet netværket.

6 Klik på "Start", "Alle programmer" og "Windows Fax og scanning."

7 Vælg "Fax" i bunden af ​​den venstre rude. Fax visning vises.

8 Klik på "Fax Konti" på "Funktioner" i toppen af ​​skærmen, og derefter "Tilføj". Guiden Faxopsætning vises. Klik på indstillingen mærket "Opret forbindelse til en fax server på mit netværk." Følg vejledningen på skærmen.