Sådan Deltag i en server med IP med GMOD

September 4

Sådan Deltag i en server med IP med GMOD


GMOD er ​​et populært sandboxing spil baseret ud den populære Source motor. Sandboxing giver dig mulighed for at bruge elementer fra andre spil som Half-Life 2 og Team Fortress 2 til at bygge maskiner, forhindringsbaner og tilpassede kort. Brugere kan oprette forbindelse til en GMOD session ved at søge efter åbne servere baseret på specifikke filter indstillinger. Brugere kan også oprette forbindelse til en bestemt server, såsom en hostet på en vens computer, ved at placere serveren ved sin unikke IP-adresse.

Instruktioner

1 Start GMOD og åbn menuen konsollen ved at trykke på "~" tasten. Konsollen giver mulighed for optagelse af brugerdefinerede kommandoer og præferencer.

2 Indtast kommandoen "forbinde 192.168.1.1" uden citationstegn, erstatter den streng af tal med serverens IP-adresse. Tryk på Enter for at oprette forbindelse til serveren.

3 Luk menuen konsollen ved at trykke på "~" tasten igen, når du har forbindelse til serveren. Hvis du ønsker at oprette forbindelse til den samme server i fremtiden, vil det blive vist i din seneste server historie på hovedmenuen GMOD.


relaterede artikler