Hvordan kan jeg Vedhæft et kamera til en figur i Poser 7?

June 22

Hvordan kan jeg Vedhæft et kamera til en figur i Poser 7?


Poser 7 er et 3D grafik og animation ansøgning øjeblikket tilbydes af Smith Micro. Det er almindeligt bruger af amatører og professionelle både at skabe animationer til hjemmesider, spil og video shorts. Selvom det ikke har det fulde spektrum af funktioner, som du kan finde i en pebret program som Maya eller Cinema 4D, er det meget billigere, og også mindre kompliceret at bruge. Og det gør stadig har en betydelig alsidighed. For eksempel kan du indstille et kamera til at følge et animeret figur, mens den er i bevægelse, går eller løber. Dette kan give en meget dramatisk og professionel visuel effekt og er forholdsvis let at gøre i Poser 7.

Instruktioner

1 Åbn Poser 7. Vælg fil, og klik på "Åbn". I den dialogboks, der vises, finde og åbne en animeret fil, du har arbejdet på.

2 Gå til "Camera Controls" til venstre og klik på rullemenuen. Vælg "Camera" du vil bruge, såsom "Face" kamera.

3 Brug "Camera Controls" at stemplet kameraet, hvor du ønsker det skal være i forhold til figuren.

4 Klik på "Egenskaber" panel og vælg "Set Parent." I den dialogboks, der vises, skal du vælge den del af figuren, du ønsker, at kameraet at holde fast på, såsom brystet eller hoved. Hvis du har mere end én figur i scene, så sørg for du vælger den rigtige. Klik på "OK".

5 Vælg "File" i menuen bandet vælg "Gem". Nu kan gøre animationen fra kameraet.


relaterede artikler