Sådan Træk albumbilleder til iTunes

May 17

Sådan Træk albumbilleder til iTunes


iTunes er et populært og gratis program af Apple. iTunes bruges til at organisere musikfiler på en Mac eller Windows-baseret computer, brænde cd'er, og tilføje eller fjerne musikfiler fra en iPod musikafspiller. Brugere kan købe albums og sange fra iTunes online butik og import store-købte cd'er til iTunes-biblioteket. Det meste af tiden, iTunes er i stand til at genkende album fra sin online database og automatisk hente albumbilleder. Men hvis iTunes kan & # 039; t finde dit album & # 039; s omslag, og du har et billede af albumcover på din computer, kan du tilføje den til dig selv biblioteket.

Instruktioner

1 Hold Ctrl-tasten nede (eller Kommando-tasten på en Mac), og klik alle sangene på albummet én efter én for at fremhæve dem.

2 Find billedfil på din harddisk eller på skrivebordet, og placer sit vindue, så du kan se både det og boksen "Træk Album Artwork Here" i nederste venstre hjørne af iTunes-vinduet.

3 Klik på billedet, og træk det ind i albumcoveret kassen. ITunes vil tilføje kunstværket billede til din Cover Flow view, associere det med alle de sange, du har valgt.


relaterede artikler