Sådan Stop iTunes fra at gå til Mini Player

October 28

Apple produkter såsom iPod, iPad og iPhone kan købes i en butik uden mediefiler på dem. For at overføre mediefiler fra din computer til din iOS-enhed, skal du downloade og installere iTunes-software. Dette program er mere end blot et middel til at kommunikere med din enhed, dog. iTunes er også et medie organisator og afspiller. Du kan endda begynde at spille din musik, så minimere iTunes, så du kan arbejde på andre opgaver. Dog kan dine iTunes minimere til en mini-afspiller, som du ikke kan lide. Heldigvis kan du ændre indstillingerne fra iTunes som enhver anden vindue.

Instruktioner

1 Højreklik på proceslinjen nederst på skærmen for at åbne en menu "Genvej". Opgaven bar er den vandrette linje, der viser "Start" menuen ikon, samt ikoner for hver af dine åbne programmer.

2 Klik på "Værktøjslinjer" valgmulighed i toppen af ​​menuen "Genvej".

3 Klik på "iTunes" for at fjerne markeringen og deaktivere miniafspilleren.

TIPS

  • Hvis iTunes stadig ikke minimere til proceslinjen ligesom dine andre programmer, så kan det være nødvendigt at justere en anden indstilling i iTunes. Start iTunes, klik på "Rediger" og derefter klikke på "Indstillinger". Klik på fanen "Avanceret" øverst i vinduet, og klik derefter på boksen til venstre for "Minimer iTunes Vindue til systembakken" for at fjerne markeringen. Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

relaterede artikler