Sådan oprettes Fyld og Print formularer i Acrobat 8

September 4

Sådan oprettes Fyld og Print formularer i Acrobat 8


En PDF fyld form har en række tomme felter, hvor brugeren kan klikke og skrive oplysninger. For at skabe fylde og udskrive formularer i Acrobat 8, skal du først åbne dokumentet i Adobe Acrobat (som konverterer det til PDF-format), derefter tilføje dine formularfelter i Acrobat-programmet. Husk, at du har brug for Acrobat 8 ​​Professional til at bruge danne muligheder.

Instruktioner

1 Klik på "File", "Opret PDF" og derefter "Fra fil" på hovedmenuen Acrobat. Søg efter den fil, du vil gøre til en fyld formular og klik på "Åbn" for at konvertere den til PDF-format i Acrobat-programmet. (Du kan også klikke på "Opret PDF" ikonet på værktøjslinjen, og følg de samme instruktioner).

2 Klik på "Formularer" på hovedmenuen Acrobat og derefter "Rediger formular i Acrobat." Dette vil bringe op "Formularer" værktøjslinjen.

3 Vælg muligheden for at oprette en ny formular felt på værktøjslinjen. Klik det sted i dokumentet, hvor du vil tilføje feltet. A "Egenskaber" dialogboksen vises.

4 Indtast dine ønskede egenskaber for formularfeltet, såsom navn på feltet, udseende (ligesom grænsen, fyld farve og skrifttype), og type (radio, afkrydsningsfelt, eller standard tekstfelt). Så for eksempel, hvis du ønsker at tilføje en "Navn" feltet til dokumentet, du ville vælge en "tekst" stil boks, og du kan vælge at tilføje en mørk kant omkring kassen, så brugeren vil vide præcis, hvor at indtaste hans navn.

5 Gentag trin tre og fire for alle felter i dit dokument.

6 Gem den opdaterede PDF-filen i Acrobat og sende eller uploade filen til dine medlemmer eller kunder. De vil nu være i stand til at udfylde PDF-formularen online og derefter printe det lige som det vises på skærmen.