Quicken Tricks

June 18

Quicken Tricks


Quicken er en af ​​de mest populære økonomiske softwareplatforme anvendes til både personlig finansiering og små virksomheder. En af grundene programmet er så populær er på grund af effektiviteten den bygger i forretningsdrift, som er særlig anvendelig kommer skat tid, eller hvis du har brug for et lån. De vigtigste ting at huske er at gøre brug af Quicken standard indtægter og omkostninger kategorier, give så mange detaljer som muligt og skabe underkonti eller klasser for at organisere filer.

Brug Quicken s kategorier

Opretholde separate filer til skattemæssige formål. Det er vigtigt at adskille selvangivelser. Det er nemt at skifte mellem filer med "Open" kommandoen. Sørg også for at holde en standard kontoplan. Disse er de regnskabsmæssige kategorier, som du opretter for dine udgifter. Din bedste chance er at holde med dem, Quicken giver for både standard og hjem virksomhed. Visse kategorier som "Canadian Pensionater" kan slettes, hvis du ikke ansætte nogen, der bor i Canada. Du kan altid oprette en ny kategori, hvis den aktuelle kategori ikke passer de fastlagte kategorier.

Opret så mange detaljer som muligt

Byg så mange detaljer som muligt ind i din regnskabs struktur. Det vil sige, hvis du har et realkreditlån betaling, opdele betalingen i renter og afdrag. Jo flere detaljer du kan give op foran vil hjælpe med at indgive din selvangivelse. Dette vil også i høj grad hjælpe dig, hvis du nødt til at gå igennem en revision. Der er ingen grænse for antallet af indkomst eller udgiftskategorier, du kan oprette.

Opret Sub-konti

Hold dig væk fra navngivning konti vage navne som Diverse, Andet eller erhvervsmæssige udgifter. Opret underkonti (med subtotaler) for at hjælpe bore ned på tilsvarende poster. Nogle mennesker kan lide at oprette en separat sub-konto for hver klient. Du kan også oprette klasser i stedet for underkonti. Når du har indtastet en kategori for indtægts- og udgiftsposter, ramte skråstreg tasten (/) for at få adgang til en liste af klasser. Dette er en god måde at håndtere forskellige afdelinger eller funktionelle arbejdsområder.


relaterede artikler