Hvad er en SVGA-skærm?

October 12

Hvad er en SVGA-skærm?


Grafik er en integreret del af, hvordan PC brugere grænseflade eller interagere med computere. Hvordan vi ser computergrafik afhænger af mange faktorer, herunder skærmen. En type skærm med grafisk display kapaciteter er SVGA, eller Super Video Graphics Array, overvåge.

Definition

En SVGA-skærm er en skærm med evnen til at vise den grafiske udformning af en SVGA-kort. SVGA kort er udvidelseskort eller adapterkort designet til at udvide en computers funktionalitet, der tilbyder en opløsning på 800 x 600 pixels eller højere.

Fungere

En SVGA-skærm fungerer ved at kommunikere elektronisk med en SVGA-kort, som gør det muligt for skærmen at vise pixels, de grundlæggende enheder af billedet komponenter. Kortet grænseflader med monitoren via analog eller kontinuerlig elektronisk signal, spænding at angive den passende pixel konfiguration og farve af grafikken.

Sjove fakta

SVGA teknologi blev først udgivet i 1987 af IBM. Næsten alle computer display-systemer, der er fremstillet mellem slutningen af ​​1990'erne og begyndelsen af ​​2000'erne betragtes SVGA-systemer.


relaterede artikler