Sådan Sammenlign 12-Cell Lithium Ion Batterier & 12-Cell Extended Life Multi-Charge til HP DV4 Laptops

October 30

Laptop batterier er helt bogstaveligt livsnerven i din bærbare computer. Den 12-Cell Extended Life Multi-Charge og 12-Cell Lithium-Ion-batterier er de to grundlæggende valg i batteri til din Hewlett-Packard DV4 laptop. Vær opmærksom på flere kvaliteter, når man sammenligner én batteritype med den anden for at finde den, der passer bedst til dine behov.

Instruktioner

1 Undersøg batteriets levetid. Dette er den første og mest indlysende skridt; du ønsker et batteri, der vil vare så længe som muligt for at få mest muligt ud af din bærbare computer. Hvis du allerede har købt begge typer batterier, oplader dem til deres fulde, derefter køre dem hver, mens de udfører forskellige opgaver på din bærbare computer for at se, hvilke batteri mister sin ladning først. Retur de fattigere effektive batteri til butikken.

2 Undersøg priser. Lang batterilevetid er god, men hvis et batteri koster tre gange så meget som den anden, og kun giver dig en ekstra time eller to af afgift, kan du ønsker at gå med den billigere batteri i det lange løb.

3 Læs anmeldelser, hvis der er nogen. Opsøge hvad andre kunder siger om de enkelte batterier. Kig på ikke kun de anmeldelser, der er glødende, men også dem, der panorerer produktet.

4 Sammenlign ladetid. Et batteri kan være langsommere til at oplade end den anden, hvilket kan resultere i tabt produktivitet, hvis du har til at vente på, at batteriet oplades, før du tager din bærbare computer på farten.


relaterede artikler