Hvordan jeg synkronisere med Mit arbejde Exchange Server hjemmefra?

January 14

Hvordan jeg synkronisere med Mit arbejde Exchange Server hjemmefra?


Microsoft Outlook og Outlook Express er e-mail-klienter på et hjem Windows maskine, der gør det muligt at synkronisere e-mail med en Exchange-server. Exchange er også et Microsoft-produkt. Exchange vært indgående og udgående e-mail kommunikation, og det er typisk installeret i skoler og enterprise-miljøer. Microsoft Outlook og Exchange arbejde problemfrit med hinanden, så du kan synkronisere din e-mail med din hjemmecomputer.

Instruktioner

1 Åbn Outlook Express eller Office & # 039; s fulde version af Outlook. Ikonet er typisk på skrivebordet for at åbne softwaren. Klik på "Funktioner" menupunktet, og derefter klikke på "Konti". Klik på knappen "Mail" og vælg "Ny" for at starte guiden konfiguration.

2 Vælg "Ja" i det første skærmbillede spørger, om du vil synkronisere med en Exchange-server. Klik på "Næste". Indtast din e-mailadresse i feltet "E-mail-adresse" i det næste vindue. Dette er den e-mail-adresse, hvor modtagerne svare på din kommunikation.

3 Indtast din Exchange-server navn. Hvis du synkroniserer med en Exchange-server, der udgiver email adgang ved hjælp onlineadgang, skrive webadressen til at synkronisere med serveren.

4 Klik på "Næste". Outlook gør et par checks og kontakter Exchange-server. Når checken systemet er færdig, den "Afslut" knappen giver. Klik på denne knap for at fuldføre konfigurationen.

5 Klik på "Send / modtag" i de vigtigste Outlook værktøjslinien. Dine e-downloads fra Exchange-serveren.


relaterede artikler