Sådan Fix Audio på min bærbar computer

January 9

Sådan Fix Audio på min bærbar computer


De fleste bærbare computere kommer med højttalere indbygget, hvilket gør lydproblemer særligt frustrerende, fordi det er svært at inspicere højttalerne og se, om der er nogen åbenlyse problemer med strømforsyning eller ledninger. Mest sandsynligt, selv om, er problemet med computerens indstillinger eller måske en forældet eller forkert driver, og ikke med højttalerne. Kontrol for at se, om nogen indstillinger eller drivere kan løse problemet er en god idé, inden du forsøger at åbne den bærbare computer eller give efter og købe eksterne højttalere.

Instruktioner

1 Test lyd i mere end ét program. Hvis lydværker i nogle programmer, men ikke andre, kan de "mute" indstillingen være på i et eller flere programmer, og bør være tændt.

2 Skru op for lydstyrken på kontrol ekstern volumen. Det kan være på siden eller på forsiden af ​​din bærbare computer, eller endda på tastaturet (visse modeller har en berøringsfølsom strimmel øverst på tastaturet, som du måske ikke har indset kontroller lydstyrken). Også kigge efter nogen "mute" genvejstaster du måske har et uheld trykket (symbolet ligner en højttaler med en diagonal linje gennem det) og prøve at trykke den igen for at se, om lyden er genoprettet.

3 Gå til din volumen kontrol ( "Control Panel", "Hardware og lyd", "Audio Devices", "Sound" og "Adjust System Volume"), og under "Main Volume", sørg skyderen skydes op, og at volumen ikke er indstillet til "mute".

4 Genstart computeren, især hvis du for nylig har foretaget ændringer såsom at installere opdateringer eller service packs. Nogle gange, en genstart skal foregå at nulstille, såsom højttalere.

5 Sæt et par hovedtelefoner til hovedtelefonstikket på den bærbare computer og se om du kan høre lyd på den måde. Hvis du hører støj i hovedtelefoner eller eksterne højttalere, men ikke de indbyggede højttalere, enten dine drivere eller højttalerne er problemet. Prøv at afinstallere driverne til dine højttalere i "Enhedshåndtering" og geninstallere dem ved at besøge din bærbare maker hjemmeside og downloade alle opdaterede drivere, du har brug for.

6 Åbn "Enhedshåndtering" ved at gå til "Start", "Control Panel" "System" og "vedligeholdelse". Åbn "Sound" Video, og spil ", og se, hvis der registreres et lydkort. Hvis der er, men der er et gult spørgsmålstegn ud for det, højreklik den og gå til" Egenskaber "," General "og" Device status "for at se, hvordan du løser eventuelle problemer. Du skal muligvis opdatere eller installere nye drivere fra din computer maker hjemmeside. Hvis der ikke er gul spørgsmålstegn, afinstallere og geninstallere driverne at se, om dette løser problemet.

7 Geninstaller dine audio enhedsdrivere fra din laptop mærke hjemmeside, hvis et lydkort ikke registreres. Det er muligt, nogle nylige ændringer fjernet driverne og gjort dine højttalere målbart, så geninstallere driverne skulle løse problemet.

TIPS

  • Sørg for at afinstallere eventuelle eksisterende drivere, inden du geninstallerer, hvis du skal. Hvis dette ikke løser problemet, kan det være nødvendigt at udskifte dine højttalere eller købe eksterne dem.
  • Nogle computer beslutningstagere, såsom Toshiba, har lange hjælpesider relateret til almindeligt miste højttaler funktionalitet efter Windows-opdateringer. Tjek din maker hjemmeside for særlig støtte, hvis intet i denne artikel har arbejdet for din computer.