Sådan Parse PDF-filer

February 11

Sådan Parse PDF-filer


Portable Document Format (PDF) filer er et fælles dokument konvertering type, der anvendes i vid udstrækning til at give adgang til materiale over internettet. PDF-dokumenter bruges også blandt jævnaldrende, der arbejder på et fælles projekt, som adgangen til programmet, som dette materiale blev genereret er unødvendig. Brugere behøver kun en PDF læsning program, hvoraf de fleste er gratis at hente. Hvis du opdager, at du har brug for at bruge kun en del af et PDF-dokument, kan du parse PDF i et par skridt ved hjælp af den rigtige software.

Instruktioner

1 Download og installer PDF skrive software på din computer. PDFill bruges til de skridt, der følger. Mange PDF skrive programmer er noget dyrere, koster op mod $ 200 til download. Der er gratis PDF skrive programmer, såsom PDFill. Uanset PDF skriftligt program du vælger, sørge for, at det har en funktion til at opdele PDF-dokumenter.

2 Åbn PDFill PDF Editor del af PDFill pakken. Klik én gang på "Funktioner" drop-down menuen og vælge "PDF Tools (ingen vandmærke)" valgmulighed. Dette vil generere en separat "PDF Tools" pop-up vindue.

3 Klik én gang på knappen "Split eller Genbestil sider". Find den mappe, der indeholder PDF, du vil analysere ved hjælp af "Søg i" menuen. Klik én gang på PDF navn og én gang på "Åbn" -knappen. Dette vil lancere en særskilt "Split eller Omarranger" pop-up vindue.

4 Brug de tomme felter i "Split Sider Fra" for at skrive sidetallene i PDF, som du ønsker at analysere. Klik én gang på "Gem som" -knappen. Find den mappe, hvor du vil gemme de parsede sider ved hjælp af "Søg i" menuen. Skriv et navn til den tolkes sektionen i "File name" feltet og klik en gang på knappen "Gem". Denne handling vil spare afsnittet som en separat fil.

5 Gentag trin 4 for hvert afsnit af PDF, du vil analysere. Hver sektion vil åbne som en separat fil i din PDF læsning program. Klik én gang på "Luk" knappen på "Split eller Genbestil" og "PDF Tools" pop-up vinduer, når du er færdig med at analysere PDF-dokumentet.