Sådan fjernes et internt modem

November 6

Interne modemer har enhedsdrivere, der tillader modemet at kommunikere med både software og hardware komponenter i en computer. Alle enhedsdrivere installeret på en computer styres under Device Manager management konsol. Modemmer, blandt andre enheder, kan aktiveres, deaktiveres, afinstalleret, opgraderede eller rulles tilbage til en tidligere version. Sådan afinstalleres et internt modem, Device Manager giver mulighed for at fjerne de enhedsdrivere, der er forbundet med modemmet. Det er ikke tilrådeligt at fysisk fjerne det interne modem fra en computer, da de fleste af dem er indbygget. Afinstallation af modem gennem Device Manager er sikrere.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen. For Windows Vista og Windows 7, dette er den runde knap på nederste venstre hjørne af skærmen med Windows-logoet.

2 Skriv "devmgmt.msc" (uden anførselstegn) i boksen "Søg i alle programmer og filer". For Windows XP og tidligere operativsystemer, klik på "Kør" og derefter skrive "devmgmt.msc." Tryk på "Enter" for at åbne Enhedshåndtering management konsol.

3 Udvid "Modem" for at vise listen over interne modemer installeret på computeren.

4 Højreklik på navnet på det interne modem findes under "Modemer." Klik på "Fjern".

5 Klik på "OK" for at bekræfte fjernelsen af ​​enheden.

6 Genstart computeren for at afslutte fjernelsen af ​​det interne modem. Efter genstart, når du åbner Enhedshåndtering, det interne modem er ikke længere opført under "Modemer" liste.


relaterede artikler