Sådan Lær Tekstbehandling

October 2

Sådan Lær Tekstbehandling


Borte er de dage af den gamle, støvede skrivemaskine med sine stikning nøgler og blæk spild. At lære at bruge et tekstbehandlingsprogram er et must for alle, der ønsker at blive dygtig til at skrive. Generering rapporter, essays, artikler og endda romaner bliver nemt, når du har styr på programmet. Word processorer er effektive og anvendes hovedsageligt af desktop forlæggere, forfattere og alle, der kræver stavekontrol kapaciteter. Denne vejledning dækker de grundlæggende elementer i denne software og en tutorial om hvordan man bruger det.

Instruktioner

1 Beslut hvilke tekstbehandlingsprogram er det rigtige for dig. Flere programmer til rådighed, er gratis eller billig. Nogle programmer tillader forfatteren at fastholde fanerne til at arbejde på mere end ét dokument. Der er ingen grund til at købe den nyeste software komplet med alle former for klokke og fløjter. Dit primære fokus er at skrive, så et simpelt program, der kontrollerer stavning og grammatik, skaber filer og gemmer til senere er tilstrækkelig.

2 Start med at oprette en ny fil. Ved hjælp af musen, skal du klikke på Filer og Ny knappen øverst på programmet. Dette vil starte et nyt dokument til at skrive i.

3 Begynd at skrive dit dokument, hvorfra den blinkende markør begynder.

4 Flere værktøjer er tilgængelige i softwaren værktøjslinje, der kan hjælpe med overvågning formater, holde styr på ord tæller og lagring eller åbning af dokumenter. For eksempel for at indsætte sidetal, datoer, billeder eller andre genstande, blot gå til værktøjslinjen øverst i program-menuen og klikke på knappen Indsæt. En liste over værktøjer vil falde ned for at vælge. Knappen format er til rådighed til at formatere afsnit, ændre tekst farver, ændre stil af skrifttyper, tilføje punkttegn og også ændre grænsen og skygge farve af dit dokument. For at indsætte tabeller, skal du klikke på knappen tabeller. Den vigtigste del af programmet er knappen konkrete værktøjer øverst i programvinduet. Denne knap holder stavning, grammatik check, synonymordbog og ordbog værktøjer.

5 Når dit dokument er færdig, er du klar til at gemme det. Brug af menuen filen igen, skal du rulle ned til spare-funktionen og gemme dokumentet. En boks vil poppe op, der anmoder dig at udpege, hvor du gerne vil have din fil skal gemmes til og navnet på din nye fil. Når dette er fuldført, kan dit dokument hentes og redigeres som helst.

TIPS

  • Før du starter et nyt dokument, skal du sørge for at navngive og gemme it.Use auto-save funktion, og sæt den til at gemme hvert femte minut eller mindre.
  • Selvom tekstbehandlingsprogrammer er intelligente programmer, bør forfatteren altid manuelt kontrollere hans eller hendes dokumenter.