Problemer med Query.exe & Msiexec.exe

February 28

Selv hvis du ikke har nogen programmer åbne på din computer der er baggrund software kørende, kan forårsage hukommelse og problemer med ydeevnen. To af disse software-filer omfatter query.exe og msiexec.exe. Disse er begge Windows-baserede filer, der kan opstå på Windows 7, Vista eller XP versioner af styresystemet.

Identifikation

Tryk på "Ctrl-Shift-Escape" i Windows 7 til at indlæse Task Manager. Klik på fanebladet "Processer" for at se en liste over de aktuelle kørende processer. Vælg "Image Name" at bestille dem alfabetisk. Rul ned og se efter "Query.exe" og "Msiexec.exe." For at afslutte ud af hver proces, skal du højreklikke på den og vælge "Afslut proces Tree." Tryk på "OK" i dialogboksen. Dette vil holde de applikationer ud, indtil du genstarter computeren igen.

softwareinstallationer

Når du installerer Windows-baseret software, tilføjes automatisk de Query.exe og Msiexec.exe applikationer til at behandle installation, opdateringer eller fjernelse af softwaren. Nogle gange efter installationen, disse filer forbliver i Windows og kører i baggrunden for at handle som et andet program er ved at blive installeret. I de fleste tilfælde er disse filer er uskadelige for din computer, men de kan tage væk fra din aktive hukommelse og forårsage afmatning med anden software.

Fjernelse

Begge filer er placeret i "System32" mappen på alle versioner af Windows. Access "Denne computer", vælg din harddisk og derefter klikke på "Windows" mappen. Den "System 32" mappen ligger i den. Rul gennem filerne, indtil du finder de Query.exe og Msiexec.exe filer. Slet dem fra din computer. Din konto skal have administratorrettigheder for at få adgang til og slette disse filer.

Vira

I nogle tilfælde kan computervirus forklæde sig som Query.exe og Msiexec.exe filer. Kør en virusscanning på din computer for at sikre dette ikke sker. Brug din egen virus fjernelse software eller gratis software som Malware Bytes Anti-Malware og SpyBot: Search & Destroy. Disse applikationer vil finde virus og fjerne det for dig. Hvis processer der kører i Jobliste, skal du genstarte computeren i "fejlsikret tilstand" før man går videre med virusscanning. Fejlsikret tilstand vil køre minimale processer, så virus ikke kan vokse eller undgå at blive opdaget.