Sådan bruges WeatherBug Desktop

October 1

Sådan bruges WeatherBug Desktop


WeatherBug Desktop er et program, som du kan sætte direkte på dit skrivebord. Få oplysninger om vejret med blot et klik på en knap. Med WeatherBug Desktop, ikke alene får du generelle vejr, kan du også se de aktuelle storme og få besked, når ekstremt vejr er på vej til dit område. WeatherBug Desktop er gratis, men med et betalt abonnement, kan du endda ændre huden og få oplysninger om vejret for venner og familie.

Instruktioner

1 Gå til WeatherBug og downloade desktop applikation. Du lægger i dit postnummer og blot vælge "Kør" eller "Åbn", når pop op vises.

2 Installer programmet med de nemme at forstå retninger. Du vil blive bedt om dit postnummer og derefter kan vælge en placering tættest på dit hjem for at få de aktuelle vejrforhold.

3 Se vejrforholdene såsom temperatur, varme indeks eller vind chill, dugpunkt og prognose. Fra hovedmenuen, kan du vælge mellem prognose, radar og kort, hårdt vejr, live kameraer, vejr nyheder, rejser vejr, udendørs sundhed, vejr sjov, fotos og videoer.

4 Kig på radar og kort, hvilket er en interaktiv menu, der viser satellit visninger. Du animere radaren ved at klikke på knappen levende og kan forstørre skærmen samt for at få en større visning. Flyt knapperne nord, syd, øst og vest for at se de omkringliggende områder. Øverst er knapper til Doppler, lynnedslag, satellit, satellit / radar, temperaturer og vind.

5 Opsæt dine advarsler. Når du har indstillet dit postnummer og præferencer, du er nu i stand til at oprette dine beskeder ved at gå til præferencer på toppen af ​​skærmen. Indstillinger kan du ændre din skærm, prognose optioner, tilslutning, vejr advarsler manager og mine advarsler, og også se en knap til "Om Weatherbug". Du kan endda vælge mellem Celsius og Fahrenheit.

6 Beslutte, om du ønsker en betalt eller gratis abonnement. Med den betalt abonnement, kaldet plus, kan du bruge de værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette det, der kaldes mine placeringer. Disse er for venner og familie eller bare en hvilken som helst sted, du gerne vil følge. Der er også knapper til plus cams, mine indberetninger, mine skind, historiske data og support.

7 Forstå, at stormen centrale vindue kan du få vist ekstreme vejrforhold, såsom orkaner og tropiske storme. Disse link du til sider, der har mere information såsom orkan tracking.


relaterede artikler