Hvordan du øger din AOL udgående post Størrelse

March 26

Hvordan du øger din AOL udgående post Størrelse


AOL er en hjemmeside, der indeholder en bred vifte af indhold, herunder videoer, nyheder, Celebrity sladder, musik, rejsetips og gule sider. Det giver også tjenester såsom gratis webmail. Når du får en gratis AOL email du får en grænse på 25 megabyte (MB) pr indgående og udgående e-mail. Selv om denne generøse størrelse gør det muligt at sende mange typer af filer, kan du finde dig selv ønsker at sende en e-mail, der overstiger 25 MB. For at opnå dette, du nødt til at blive en AOL medlem, som giver dig ubegrænset megabytes om du sender eller modtager e-mails.

Instruktioner

1 Naviger til AOL Oplev hjemmeside. (Se Ressourcer.)

2 Klik på "Bliv en AOL-medlem" fanen vises på øverste sorte bjælke.

3 Klik på fanen "Vælg din plan nu" for at vælge den plan, der er rigtige for dig.

4 Klik på "Dial-up Brugere" fanen eller "High-speed Brugere" fanen afhængig af internetforbindelse du har.

5 Vælg den plan, der passer til dine behov. For eksempel, hvis du kun ønsker at øge din AOL udgående post størrelse overveje at få den mest billige plan, da enhver betalt plan automatisk vil give dig ubegrænset MB, når du sender og modtage e-mails. For eksempel, hvis du har en opkaldsforbindelse, den "AOL Basic Dial-Up - Limited Support" plan er en god pasform. Hvis du har højhastighedsinternetforbindelse de "AOL højhastighedsinternet Essentials - Begrænset Support" er en god satsning for dig.

TIPS

  • Du kan også blive medlem ved at placere din bestilling via telefonen med en AOL kundeservicemedarbejder. Telefonen kundeservice nummer for AOL er 800-827-6364.

relaterede artikler