Sådan Slet en facebox Foto i Multiply

January 20

Ligesom andre sociale netværkssider, Multiplicer giver sine brugere med evnen til at dele billeder og til "facebox" (eller identificere) folk i fotos. Men hvis din Gang venner har faceboxed dig i nogle af deres billeder, og du hellere dit navn var ikke synlig for andre brugere, Multiplicer giver dig en metode til at fjerne eventuelle facebox tags af dig på fotos vært på webstedet.

Instruktioner

1 Naviger din browser til Multiply hjemmeside (http://multiply.com), og derefter logge ind på din Multiply konto. Klik på fanen "My Site".

2 Klik på "Billeder" option på din personlige side. Rul ned til bunden af ​​siden, og klik derefter på "Review Faceboxes" for at se alle dine facebox tags.

3 Klik på "Fjern" valgmulighed ved siden af ​​hvert foto, der indeholder en facebox du gerne vil slette.

TIPS

  • Hvis du er utilfreds med nogle af de faceboxing vaner af dine Gang venner, kan du deaktivere dine venner mulighed for at tagge dig på billeder. Klik på linket "Udstationering Options" på din konto side. Under "Photo Faceboxes" overskrift, kan du vælge at begrænse dit faceboxing til "Only Me."

relaterede artikler