Vigtigheden af ​​eBanking & Online Services

November 30

Vigtigheden af ​​eBanking & Online Services


Netbank kan brugerne udføre de fleste af deres bankforretninger fra komfort i hjemmet eller på farten fra en mobiltelefon. Banker online er en populær service, der tilbydes af næsten alle banker og finansielle institutioner.

Historie

Online banking startede i 1980'erne, men blev ikke populær indtil 1990'erne, hvor de fleste store banker begyndte at tilbyde online-tjenester og netbank. Forbrugerne oprindeligt gav udtryk sikkerhedsproblemer med bank- online, men bankerne var i stand til at tilbyde sikre tjenester og investeret tid og penge til at gøre det, fordi netbank er omkostningseffektiv for banken.

Egenskaber

Banker tilbyder en række tjenester. Typisk netbank giver brugeren mulighed for at kontrollere saldi, overføre penge mellem konti, betale regninger og ændre personlige oplysninger. Nogle banker også give kunden til at åbne og lukke konti online, købe aktier og bestille checks.

popularitet

I oktober 2010 blev en tredjedel af bankkunder administration af alle deres finanser online, ifølge en Intuit undersøgelse. I samme undersøgelse, forbrugere sagde, at muligheden for at foretage alle deres finansielle opgaver på ét sted var den største fordel af Netbank.