The Best Enterprise Anti-Virus løsning

March 19

Det er ingen hemmelighed, at virksomheder har brug for at blive beskyttet. Med følsomme data, der har til huse i computere hele hver virksomhed, kunne den mindste trussel forvandle sig til en katastrofe. Derfor er det bydende nødvendigt, at en virksomhed har en virusscanning, der virker. Heldigvis er mange af de bedste anti-virus programmer har en virksomhed version af deres software til at opfylde virksomhedernes behov.

Kaspersky Business Security

Kaspersky enterprise anti-virus software beskytter mange aspekter af en virksomheds online tilstedeværelse. Fra beskytte medarbejdernes arbejdsstationer til at beskytte de forskellige servere, Kaspersky overvåger aktivt netværkstrafik som modtager og sender data. Derudover kan Kaspersky også beskytte mobile bærbare computere og smartphones, når medarbejdere er ude af kontoret.

AVG Anti-Virus Business Security

AVG enterprise anti-virus software beskytter virksomheder mod de største trusler for malware (virus, trojanske heste, adware, spyware og rootkits). Desuden AVG Anti-Virus Business Security beskytter medarbejderne mod ondsindede websteder og indeholder en firewall til at beskytte virksomheder mod ubudne gæster. Dette vil igen beskytte arbejdsstationer, filservere og medarbejdernes notesbøger.

Avast Internet Security

Avast Internet Security er skræddersyet til at beskytte følsomme data af virksomheder. Med real-time beskyttelse mod virus og andre former for malware, samt beskyttelse mod inficeret e-mail og kaprede hjemmesider, er Avast Internet Security et solidt valg for at beskytte medarbejdere. Hertil kommer, at chats beskyttet samt din identitet.