Sådan får du en Suspenderet YouTube-konto Tilbage

September 15

Hvis du med vilje eller ved et uheld havde din YouTube-konto suspenderet, kan du være i stand til at få det genindsat til en normal status. Det hele afhænger af sværhedsgraden af ​​den strafbare handling, og hvad YouTube politikker, du måtte have brudt. For at få din suspenderede konto overvejet om genindtræden, skal du sende en høflig meddelelse, der forklarer din dilemma til YouTube kundeservice. YouTube giver en appel formular til at udfylde på hjemmesiden.

Instruktioner

1 Skriv "google.com/support/youtube" i adresselinjen i din webbrowser. Du vil se Hjælp til YouTube-side.

2 Rul ned på siden, og gå til "Løs et problem" sektionen. Klik på linket "Konto Issues".

3 Klik på linket "Min YouTube-konto blev afsluttet", klik derefter på "denne formular" linket nær midten af ​​næste side. Linket er en del af den sætning, der lyder, "Hvis din konto er blevet opsagt, og du er usikker, hvorfor ..."

4 Udfyld dit YouTube-brugernavn, e-mail-adresse og skriv din besked i "Årsag til appel" tekstfeltet. Vær høflig og forklare din situation grundigt. Hvis du er virkelig i tvivl, hvorfor din konto er blevet suspenderet, så udtrykker dette i din besked.

5 Klik på knappen "Send", når du er færdig. Du bliver nødt til at vente på kundesupport fra YouTube til at kontakte dig via e-mail. Dette kan tage flere dage.


relaterede artikler