Systemgendannelse Fix for XP SP2

October 20

Systemgendannelse Fix for XP SP2


Den \ "Systemgendannelse \" funktionen på Windows XP giver dig mulighed for at gendanne computeren til en tidligere tilstand, som kan hjælpe med at løse nogle typer af problemer, der opstår med computeren. Desværre, denne funktion er ikke altid perfekt, og det gør støder på fejl fra tid til anden. Hvis du er på Windows XP SP2 og har stødt på et Systemgendannelse problem, kan du sandsynligvis ordne det med minimal besvær. For at åbne Systemgendannelse, klik på \ "Start \", så \ "Alle programmer \", \ "Tilbehør \" og \ "Systemværktøjer \", og se efter \ "Systemgendannelse \" valgmulighed.

Simple Systemgendannelse Problemer og rettelser

En af de mest almindelige problemer med Systemgendannelse er et gendannelsespunkt, der er beskadiget eller ufuldstændige. Dette kan ske, hvis du har en virus eller malware på computeren. Prøv at scanne din computer for virus infektioner eller gå længere tilbage i din genskabe historien til at løse dette problem. Hvis Systemgendannelse er simpelthen ikke fungerer på alle, kan du have det slået fra. For at tænde den igen, gå ind i Systemgendannelse, og kontroller mulighed for at tænde den.

Kompleks Systemgendannelse Problemer og rettelser

Hvis du støder på et problem med Systemgendannelse, der får en mærkeligt udseende fejlmeddelelse eller refererer en korrupt eller manglende fil, så er du måske nødt til at nulstille nogle indstillinger inde i computeren. Kig på fejlmeddelelsen, og prøv at sammenligne det til listen over almindelige fejlmeddelelser på linket i \ "Resources \" i denne artikel. Prøv de foreslåede løsninger til fejlmeddelelser, men hvis du ikke kan finde dit problem på listen, skal din næste skridt være at besøge Microsofts Knowledge Base. Udfør en søgning i Knowledge Base for den præcise fejlmeddelelse, du modtager.

Hvis du stadig ikke kan finde en løsning, re-installere Systemgendannelse program. Klik på \ knappen "Start \", vælg \ "Kør \" og skriv \ "% Windir% \ INF \" (uden anførselstegn) i feltet, og klik derefter på \ "OK \". Kig efter en fil kaldet \ "SR.INF \", højreklik på den og vælg \ "Installer \" valgmulighed. Dette vil forsøge at geninstallere Systemgendannelse på din computer. Du vil blive bedt om at genstarte Windows, når denne proces er færdig; Systemgendannelse skal arbejde ordentligt bagefter.