Sådan køber Internet Domain rettigheder

December 28

Sådan køber Internet Domain rettigheder


Hvis du ønsker at starte din egen hjemmeside, vil en af ​​dine første opgaver være at købe et domænenavn. Internetdomæner er overvåget af Internet Corporation for Assigned Names og Numbers (ICANN) og domæne Internet-adresser, skal registreres med en ICANN-akkrediteret registrator. En registrator er en virksomhed, der forenkler det domæne-adresse indkøbssystem for slutbrugeren. De fil alle relevante papirarbejde, der kræves for at registrere et domæne for et gebyr. Slutbrugerne kun behøver at indtaste det domænenavn, de ønsker at købe, personlige kontaktoplysninger og betalingsoplysninger.

Instruktioner

1 Find en registrator ved hjælp af listen over ICANN-akkrediterede registratorer i afsnittet Ressourcer. Registratorer imødekomme mange markeder, fra professionelle virksomheder til individuelle brugere. Vælg en registrator, der opfylder dine behov.

2 Brug WHOIS søgning på registrator hjemmeside for at kontrollere, om det domæne, du ønsker, er tilgængelig. Registratorer vil tilbyde denne søgning ved starten af ​​processen.

3 Indtast de relevante oplysninger når det ønskes. Dette vil omfatte følgende: personlige oplysninger, som vil blive føjet til ICANN-databasen, og betalingsoplysninger, der bruges til at købe dit domæne.

4 Gennemgå og bekræft dine oplysninger og informationer. Sørg for at alle oplysninger er gyldige og korrekte. I modsat fald kunne forsinke eller afkræfte dine internetdomænenavne rettigheder.

TIPS

  • Mange internetdomæner er allerede i brug. Prøv at have flere suppleanter i tankerne, før du starter din ansøgning, hvis din første valg er taget.
  • Hvis dit første valg ikke er tilgængeligt, overveje at bruge en alternativ topdomæne, eller TLD, ligesom .net eller .org.

relaterede artikler