Sådan Kombiner to PDF-filer til én

December 28

Sådan Kombiner to PDF-filer til én


PDF-filer er en udbredt måde, hvorpå materialet er fordelt blandt individer og på internettet. Størrelserne af PDF-filer er typisk mindre end den af ​​kildematerialet, og de kan ses af en bruger med en PDF læsning program. Hvis du deler PDF-filer med andre brugere på et fælles projekt, kan du opleve, at separate filer skal sættes sammen. Du kan kombinere to PDF-filer til én med en PDF skriftligt program ved at følge et par skridt.

Instruktioner

1 Download en PDF-skrivning ansøgning med en funktion, der giver dig mulighed for at kombinere de enkelte filer, såsom Adobe Acrobat Pro, som anvendes her (se "Resources" nedenfor, for en gratis prøveperiode).

2 Åbn en PDF-fil, som du ønsker at kombinere med en anden. Brug "File" drop-down menu til at vælge "Åbn" valgmulighed. Dette vil lancere et separat vindue, så du kan finde den mappe, som filen er blevet gemt. Klik en gang på dokumentnavnet PDF, og derefter én gang på "Åbn" -knappen.

3 Brug "Dokument" drop-down menu til at vælge "Indsæt sider" valgmulighed. Dette vil lancere et separat vindue. Brug "Look i" drop-down menuen for at finde den mappe, som den anden PDF-filen er gemt. Fremhæv navnet den PDF-fil, og klik én gang på "Vælg" knappen.

4 Brug "Location" drop-down menuen for at vælge, hvor den nye fil vil blive placeret i forhold til den første fil. Du kan vælge "Efter" eller "Før". Brug knapperne radio i "Side" for at vælge den nøjagtige placering. Du kan vælge den "først" side, "Sidste" side eller en bestemt side ved at skrive sidetallet i "Page" feltet.

5 Klik én gang på "OK" knappen. Husk at gemme det kombinerede dokument under et nyt filnavn for at holde kilden dokumenter adskilt. Klik én gang på menuen "Filer" og vælg "Gem som". Vælg en mappe, hvor at gemme den nye PDF-fil ved hjælp af "Gem i" menu, skal du skrive et navn i "File name" feltet og klik på "Save " knap.

TIPS

  • Shareware PDF skrive programmer er tilgængelige, men sørge for, at enhver du downloader har kapacitet til at sammenflette filer.

relaterede artikler