Sådan Start din egen T-Shirt Design Shop

November 20

Sådan Start din egen T-Shirt Design Shop


At lære at starte din egen T-shirt-design butik kan være en overvældende opgave for den uerfarne iværksætter. Startende med en traditionel "mursten og mørtel" business er en mulighed, men en, der medfører høj opstart omkostninger og risiko. I stedet kan du overveje at starte med en online t-shirt design butik, der kan startes med lavere omkostninger og risiko, afhængigt af din computer viden og grafisk design færdigheder. Salg online tilbyder dig også et stort potentielle kundegrundlag.

Instruktioner

1 Købe eller hente en grafik redigering program. Adobe Photoshop, Paint.net, og GIMP er alle fremragende programmer til at starte med, og mange andre er tilgængelige. Vælg det program, du kan lide og der fungerer godt for dig, uanset prisen. Du vil ikke fortsætte med dine T-shirt designs, hvis du er ubehageligt med dit grafikprogram.

2 Bestem hvad der vil gøre din T-shirt-design butik unik. Der er tusindvis af T-shirt butikker på internettet og i verden, så hvad der vil gøre din skiller sig ud fra de andre?

3 Fokus på en niche for din T-shirt designs. Er disse mønstre for børn, strengt sjove ordsprog eller dit unikke kunstværk? Start lille i begyndelsen, og i sidste ende vil du være i stand til at udvide din butik ud over den oprindelige niche du har oprettet.

4 Opret din T-shirt designs. De kan være mønstre ved hjælp multimedieklip (der er godkendt til kommerciel brug), ordsprog, fotografier eller scanninger / fotografier af dit personlige kunstværk. Har mindst 40 designs klar, før du overveje at åbne din T-shirt-design butik.

5 Find et sted at hoste dine T-shirt designs. Websites såsom CafePress, Printfection, og Zazzle vil tillade dig at oprette en T-shirt-design shop gratis eller for et mindre årligt gebyr. Registrer med webstedet, læse tutorials, og uploade dine motiver.

6 Køb et brugerdefineret domænenavn, og finde en vært til dit websted. Dette vil gøre dit websted vises mere legitimt at købere og vil blive indekseret af søgemaskiner hurtigere og lettere.

7 Rediger udformningen af ​​din T-shirt hjemmeside. Afhængigt af dit niveau af ekspertise, kan du være i stand til at gøre dette selv, eller du kan konsultere en professionel webdesigner.

8 Tilføj motiver på en regelmæssig basis. Dette vil tilskynde eksisterende kunder til at købe yderligere elementer og kan skabe et solidt kundegrundlag. Ord i munden er en af ​​de mest magtfulde former for reklame for enhver virksomhed.

9 Annoncer din virksomhed på nettet og via traditionelle reklamer. Indlæg flyers, annoncere i rubrikannoncer, eller sætte et klistermærke eller magnet på din bil med dine virksomhedsoplysninger. Jo flere mennesker, der kender virksomheden, jo mere der vil besøge og købe fra din nye T-shirt-design butik.


relaterede artikler