Hvordan at vide, hvis nogen har blokeret dig fra at se Friends 'Indlæg på Facebook

September 2

Find ud af, om nogen har justeret sine Facebook personlige indstillinger til at blokere dig fra at se indlæg hans venner gør på hans væg. Rådfør dig med fælles venner at afgøre, om stillinger, kan du ikke se eksisterer. Kontakt ven direkte at spørge ham, om blokken kun gælder for dig eller forhindrer hele grupper af hans venner fra at se væg stillinger hans andre venner gør.

Instruktioner

1 Log ind på Facebook. Kontakt et fælles venner i din og den person, du mener har blokeret dig fra at se væg stillinger.

2 Spørg ven til at lave et indlæg på jeres fælles vens væg, derefter gå til den fælles ven profil. Hvis du ikke kan se udstationeringen, har han blokeret dig fra at se venners væg stillinger.

3 Kontakt ven direkte at spørge, hvorfor andre venner af hans se andres væg indlæg, men du ikke. Være nysgerrige snarere end anklagende - han kan have et uheld justeret sine indstillinger sådan at du ikke kan se disse stillinger.

TIPS

  • Juster dine egne personlige indstillinger med hensyn til venner ser andre venners væg stillinger i afsnittet "Privatindstillinger" i menuen Facebook "Indstillinger".

relaterede artikler