Sådan Konverter MPG filer til FLV-filer

September 26

MPEG-1 eller MPEG-2 komprimerede videofiler bruger filtypen MPG. Da disse typer af video digitalt kodes, er det muligt at konvertere dem til anden komprimeret video format som FLV (Flash Video). Der er flere filkonvertering muligheder, når det kommer til at arbejde med disse to formater. QuickTime Pro er i stand til at eksportere FLV-filer sammen med Adobe Flash Professional, og freeware Enhver Video Converter kan omformatere MPG filer som FLV-filer. Brugere kan også undgå at installere programmer ved at bruge en gratis web-baseret program, såsom Media Convert.

Instruktioner

QuickTime Pro

1 Download og installer Adobe Flash Professional (se Resources).

2 Indkøb, hente og installere QuickTime Pro (se Resources).

3 Åbn din MPG fil i QuickTime Pro. Gå til "Filer" og vælg "Export". I "Gem den eksporterede fil som:" vinduet, skal du vælge "Film til Adobe Flash Video" valgmulighed. Target den ønskede besparelse placering af den eksporterede FLV-fil og navngive det i overensstemmelse hermed. Klik på knappen "Gem".

Enhver Video Converter

4 Hent og installer Any Video Converter, enten fra CNET eller direkte fra softwareudvikler, AVC Labs (se Resources).

5 Åbn Enhver Video Converter og klik på "Tilføj video" ikonet. I vinduet til valg af fil, naviger til MPG fil. Dobbeltklik på filen for at indlæse den i programmet. Sørg for, at feltet, der vises ved siden af ​​filnavnet i omdannelsen køen er markeret.

6 Åbn "Profil" drop-down menuen og vælg "Flash Video Move (* FLV)." Klik på "Encode" for at igangsætte konverteringen fil. Når filkonvertering er en succes, vil en "Afsluttet" meddelelse.

7 Højreklik på MPG fil i programmet omvendelse kø for at få adgang til den konverterede FLV-fil. Vælg "Åbn Destination Filplacering", og en pop-up vindue vil vise mappe, der indeholder den konverterede FLV-fil.

Media Convert

8 Naviger til Media Konverter hjemmeside (se Resources).

9 Klik på knappen "Gennemse" i fanen "Local File Conversion", ved siden af ​​"File" feltet. I vinduet til valg af fil, navigere til den gemte placering af din MPG fil. Dobbeltklik på filnavnet, og det vil blive forelagt onlinetjenesten. Åbn "Input Format" drop-down menuen og vælg den tilsvarende MPG format, enten "MPEG 1 (.mpg)" eller "MPEG 2 (mpg)."

10 Åbn den anden drop-down menuen og vælg "Flash Video (FLV)" valgmulighed. Hit "OK" knappen. Den MPG fil vil blive uploadet til online-tjenesten og filen konverteringen vil begynde. Sitet vil lede dig til en download side, når FLV fil er tilgængelig.

11 Hent den konverterede FLV-fil ved at klikke på filnavnet og følge anvisningerne i "Filoverførsel" dialog vindue. Når FLV filen er hentet, vil det være klar til brug.

TIPS

  • Der er flere medieafspiller, der kan afspille FLV filer. Ud over Adobe Flash Player, kan du bruge VideoLAN VLC Media Player, Martijn de Visser s FLV Player, eller Eltima SWF & FLV Player.

relaterede artikler