Sådan Tilpas Facebook Links og applikationer

April 22

Når du tilmelder dig en Facebook-konto, ikke alene får du mulighed for at tilpasse din egen profil til at dele med andre, men du kan også skræddersy web links og Facebook applikationer til dine præferencer. Links er klikbare web-adresser, at når delt, kan andre brugere klikker på for at navigere til et websted. En ansøgning er et program, der kan downloades til din Facebook-konto, og muligheder spænder fra spil til apps forbinder din konto til andre web-sites. Uanset hvilken links og apps, du vælger, kan du tilpasse dem ved hjælp af følgende trin.

Instruktioner

Sådan Tilpas Facebook Links

1 Naviger til Facebook hjemmeside, og log ind på din konto.

2 Klik på din profil i øverste venstre hjørne af skærmen.

3 Klik på "Link", og indsætte en kopieret webadresse ind i feltet. Klik på "Vedhæft" for at dele en tilpasset link med dine Facebook-venner.

4 Klik på "Friends", og klik derefter på profilen af ​​en af ​​dine Facebook-venner.

5 Klik på "Link" på din vens Facebook-væg, og indsætte en web-adresse ind i feltet. Klik på "Vedhæft" for at dele en tilpasset link til din ven. Gentag for alle andre venner, du gerne vil dele et link med.

Sådan Tilpas Facebook applikationer

6 Naviger til Facebook hjemmeside, og log ind på din konto.

7 Klik på et program, du vil fjerne. Ansøgningerne er placeret på en liste under dit profilbillede og under en liste over grupper, du er medlem af.

8 Klik på fjernelse option på appens side til at slette den fra din konto. For apps, der forbinder din Facebook-profil med andre web-sites, kan dette link eller knap sige "Afbryd". For andre installerede apps, kan knappen link eller sige "Fjern".

9 Vend tilbage til din Facebook-hjemmeside.

10 Skriv navnet på en app, du vil installere i "Søg" feltet øverst på skærmen. Klik på app i drop-down listen. Klik på "Gå til App" knappen på app-side. Klik på knappen installation for at installere den app til din Facebook-profil.