Sådan får du vist en BIN fil

June 22

BIN filer er en digital repræsentation af de data, der er lagret på en disk medie såsom cd, dvd eller Blu-Ray. BIN filer giver mulighed for nem arkivering og reproduktion af data. Visning af indholdet af en BIN fil er vigtigt at opretholde en konstant viden om, hvad data er i øjeblikket sikkerhedskopieret. Visning af en BIN fil er en nem opgave enhver computer bruger kan udføre.

Instruktioner

Visning af en BIN fil

1 Hent og installer Gizmo Central.

2 Åbn Gizmo Central fra sin "Start" menuen placering.

3 Klik på "Mount ISO, BIN, VHD til virtuelle drev" linket under "Hvad ville du gerne gøre" overskrift nær centrum af programvinduet.

4 Naviger til din BIN fil ved hjælp af den medfølgende dialogboksen og åbne den med Gizmo Central.

5 Åbn "Denne computer" og find det virtuelle drev. Det vil være den eneste drev, der ikke svarer til en egentlig fysisk drev i computeren.

6 Dobbeltklik på den for at åbne et vindue i Windows Stifinder, der skal kortlægge indholdet af BIN fil. Herfra kan man manipulere data, som du ville gøre med en hvilken som helst fysisk disk medie.

TIPS

  • Kører data fra BIN filer er mange gange hurtigere end at køre fra en fysisk disk medier som CD, DVD eller Blu-Ray, fordi din harddisk har langt højere overførselshastigheder end et optisk drev.

relaterede artikler