Hvordan virker elektronisk mærkning arbejde?

July 13

Hvad er elektronisk mærkning?

Elektronisk mærkning, eller ET, er processen med at fastgøre et apparat til noget at spore dens placering og status. Enheden kan komme i flere former: armbånd, Ankelkæde, hundetegn eller mikrochip. ET er mest almindeligt anvendt i landbruget til at spore kvæg og andre dyr. Den kan også bruges til at spore folk, som regel af politiet, for kriminelle i husarrest. Enhedens funktionalitet er bygget op omkring brugen af ​​GPS og RFID (Radio Frequency Identification).

Hvordan Mærkning Works: GPS

Elektronisk mærkning værker baseret på to typer netværk: GPS og RFID. GPS, som ligner GPS i biler, anvender satellitter til at triangulere positionen af ​​tag. Satellitten formidler oplysninger om koordinaterne for tag til tag ejer. Enheder, der bruger denne type netværk bruge en enkelt-chip-baseret system, der arbejder for at udsende eller transmittere data til satellitten. Med hensyn til anklet- eller armbånd stil tags, enheden udsendelser til et centralt knudepunkt, som derefter tilsluttet en telefonlinje, og overfører data til ejeren.

Hvordan virker Tagging Arbejde: RFID

En anden metode er RFID (Radio Frequency Identification). I modsætning til chip-baserede GPS, kan disse enheder kommer i flere former (normalt en kompakt kredsløb). RFID tags har to komponenter: (1) et integreret kredsløb til behandling af information tags og (2) en antenne til at modtage og udsender information. På grund af den begrænsede teknologi, der kræves for deres funktion, kan mærkerne være næsten enhver størrelse. Med husdyr og kvæg, er et implantat indsættes i dyrets væv; dette beskytter mærke fra skader eller tab.