Sådan Find en computer for Under $ 300

May 24

Sådan Find en computer for Under $ 300


Vil du eller brug for en ny computer, men kan ikke gøre en betydelig investering? Hvad hvis du kunne finde en computer til under $ 300? Dette er lidt mere end de fleste reparationer ville koste, men for at du ville få den nyeste hardware og version af Windows, sammen med stærkt forøget lagerkapacitet og sikkerhed (i de fleste tilfælde). Generelt vil du kun behøver at udskifte den "tårn" (vist i denne artikel) og ikke printeren eller overvåge, medmindre du ønsker at opgradere.

Instruktioner

1 Besøg Comp USA hjemmeside og klik på linket "Stationære computere". Klik derefter på feltet "Vælg prisinterval" og søge i priserne op til $ 300. Der er en hel ny, brand-name computere. Hvis du overveje en renoveret computer, kan du få mere computer for dine penge. Istandsatte computere vil ofte komme med en form for garanti og du kan købe udvidet beskyttelse eller tjeneste, hvis du føler, du har brug for det. Du bliver nødt til at placere en ordre via telefon eller online med et kreditkort, da deres detailforretninger er begrænsede. Shipping er generelt hurtigt, og omkostningerne er minimale.

2 Besøg sådanne hjemmesider som Overstock eller Circuit Citys sider. Begge disse hjemmesider ikke kun tilbyder lav shipping, men har mange modeller af computere til rådighed for under 300 $. På Circuit City, kan du placere en ordre online og endda samle den op i butikken, hvis du har brug for det samme.

3 Tjek eBay eller andre auktion websteder, og Craigs List, som du kan finde en hel udvalg af computere til under 300 $, der er nyt eller som nyt. Vær sikker på at byde eller ringe med det samme, da computere kan sælges meget hurtigt og er i høj efterspørgsel. Vær sikker at computeren fungerer, før du foretager den endelige betaling, eller betale med kreditkort. Vær opmærksom på, at disse steder ikke tilbyder garantier, der er pålidelige.

4 Stil ind på shopping kanaler på tv eller internettet, især i de senere aftentimer. De bedste priser er ofte på dette tidspunkt, da seeren tal tendens til at være lavere.

5 Køb en computer på et personligt auktion, tjenestesteder eller skoler, velgørenhedsauktion, slutafregning eller gå ud af markedet salg. Disse er ofte $ 300 eller mindre, og i god stand.

6 Kig på Dell og HP kataloger, især omkring ferie weekenden. Der er flere computermodeller at vælge imellem, der er der tilbud og er under $ 300.

TIPS

  • Altid forsøge at få en form for garanti eller garanti.
  • I butikker, ikke giver i nogen salgspres, altid tænke købet grundigt, inden du køber.

relaterede artikler