Hvad er fordelene ved en landsdækkende fibernet?

August 18

Ifølge FCC, fra 2010, skal du omkring 100 millioner amerikanere ikke har bredbåndsforbindelser og planer om at bruge fiberoptiske kabel, en high-speed transmission medium, der konverterer elektriske signaler til lys, for at støtte den infrastruktur, der vil skabe en national bredbånd netværk. Amerikas nuværende infrastruktur omfatter installerede men ubrugte fiberoptiske linjer, som FCC har planer om at bruge til at gøre skoler, hospitaler, offentlige institutioner og andre enheder eksternt tilgængelige for amerikanerne.

Udvidet Health Care

Sundhed Ressourcer og Services Administration har til hensigt at bruge fiber netværk til at fremme telehealth, som bruger bredbånd-afhængige teknologier til at levere sundhedsydelser på afstand. Telehealth vil øge sikker udveksling af helbredsoplysninger mellem udbydere, forsikringsselskaber og offentlige institutioner, og tillade sundhedsorganisationer til effektivt formidle information til offentligheden. Telehealth s videokonference kapaciteter vil tillade specialister såsom neurologer til at tjene et større antal patienter på tværs af et større område ved at give mulighed for at udføre visse typer af konsultationer eksternt.

Større Public Safety

Et nationalt fibernet vil give nødhjælp og retshåndhævende personale en integreret kommunikationsplatform for informationsudveksling og svar koordinering opstår en lokal eller national krise. Den Federal Emergency Management Agency udvikler det integrerede Public Alert og varslingssystem, som vil transmittere nødsituationer indberetninger via bredbånd. Forsknings- og innovativ teknologi Administration udvikler Next Generation 9-1-1 til at tillade amerikanerne til at foretage nødopkald med enhver fiberoptisk eller trådløs tilsluttet enhed. NG911 vil støtte videokonferencer, så redningsmandskab til bedre at vurdere og reagere på en situation, end de kunne fra lyd alene.

Forbedret Uddannelsessystem

Det amerikanske Department of Labor skønner, at halvdelen af ​​alle job, der skabes mellem 2008 og 2018 vil kræve, at arbejdstagere med en college uddannelse, men over en tredjedel af de offentlige skoleelever dropper ud af high school. En landsdækkende fibernet ville støtte tjenester såsom personlig interaktiv vejledning ved hjælp af video og voice chat, sammen med at give skolerne med adgang til undervisningsmateriale arkiver, der ville tillade lærere til at tilpasse deres pensum i henhold til deres elevers behov. En national bredbåndsnet vil også fremme læring afstand, lempelse økonomiske og tidsmæssige begrænsninger på high school-dimittender og ansatte voksne, der ønsker at fortsætte deres uddannelser.

Øget økonomiske muligheder

Small Business Administration og FCC planlægger at samarbejde i at bruge et nationalt netværk fiber til at give online undervisningsværktøjer og entreprenørielle ressourcer til små virksomhedsejere til at hjælpe dem med at konkurrere i de regionale og globale økonomier. FCC planer om at tilbyde online erhvervsuddannelse via bredbånd, estimere en nedsættelse med en tredjedel i omkostningerne ved at opgradere arbejdstagernes kompetencer og hjælpe Amerikas arbejdsløse arbejdsstyrken sikker beskæftigelse. En landsdækkende fibernet vil også gøre distancearbejde rentabelt for millioner af amerikanere, således at arbejdsgiveren til at ansætte ansøgere uanset deres geografiske placering.


relaterede artikler