Sådan Find en XP-cd Key File

June 30

Sådan Find en XP-cd Key File


Installation af Microsoft Windows XP kræver en 25 tegn produktnøgle. Denne nøgle er påkrævet for at geninstallere Windows på samme maskine eller på en udskiftning computer. Produktet nøglen er ofte pakket med den oprindelige installation disk eller på computerens kabinet. Hvis nøglen er malplaceret, og du har brug for at geninstallere XP, skal du gendanne nøglen. Tredje parts software er en mulighed for genvinding af nøglen fra registreringsdatabasen i Windows XP.

Instruktioner

1 Søg uden computer tilfældet for en etiket, der indeholder den XP-tasten. Denne etiket vil variere efter computerproducenten men vil ofte indeholde et hologram og mærkningen "Windows XP Home Edition" eller "Windows XP Professional Edition." Hvis mærkaten med nøglen 25 karakter er der, flytter til det sidste trin i denne artikel.

2 Åbn din webbrowser, og navigere til URL for Magical Jelly Bean software hjemmeside, som kan findes i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel

3 Klik på linket mærket "Download seneste Build" og gem "Magical Jelly Bean Keyfinder" til din computer. Uddrag softwaren til harddisken på computeren.

4 Åbn mappen med programmet "keyfinder.exe", og dobbeltklik på filen.

5 Programmet vil åbne et hovedvinduet og nøglen Windows XP ligger i ruden i højre side.

6 Skriv den 25 tegn nøglen på et sikkert sted til brug, når du installerer Windows XP.

TIPS

  • Computeren Fabrikanten kan have evnen til at give XP tasten. Du kan også kontakte Microsoft for at anmode om en udskiftning eller ny cd nøgle.

relaterede artikler