Sådan fjernes den trojanske hest SHeur3.Qic

January 27

Den trojanske hest SHeur3.Qic inficerer din computer ved at udnytte unpatched sikkerhedsmæssige smuthuller i dit system som du surfer på internettet. Selv om programmet ikke kan gøre meget skade på dit system af sig selv, vil det forbindelse til andre fjerntliggende servere uden din viden og fungere som en gateway for anden skadelig software til at passere ind i din computer. Dette medfører risiko for både information tyveri og skader sikkerheden. Fjernelse SHeur3.Qic kræver flid og de rigtige programmer.

Instruktioner

1 Opdater din nuværende antivirus software, hvis du allerede har et sikkerhedsprogram på computeren og udføre en fuld scanning. Dit program kan være i stand til at opdage og fjerne SHeur3.Qic af sig selv, som ikke kræver yderligere handling fra dig.

2 Hent enten AVG Antivirus eller Malwarebytes Anti-Malware. Både gratis programmer er kendt for at være effektiv mod SHeur3.Qic hvis dit system stadig har problemer.

3 Klik på ikonet for programmet til fuldt ud at installere det på dit system. Åbn programmet og straks klikke på "Opdater" for at hente de seneste virusdefinitioner, som er nyttige i at fjerne ikke blot SHeur3.Qic men også enhver anden malware, som den trojanske allerede har installeret på din harddisk.

4 Afbryd computeren fra internettet. Dette forhindrer SHeur3.Qic i at oprette forbindelse til andre eksterne servere, mens du arbejder for at fjerne det, hvilket forhindrer yderligere malware i at blive installeret på dit system.

5 Kør en fuld scanning med AVG eller Malwarebytes og lad scanningen at køre uhindret, indtil den er færdig. Det burde have opdaget SHeur3.Qic Trojan sammen med nogen anden malware, som den har installeret.

6 Slet al den malware, der blev opdaget. Genstart computeren.

7 Kør en anden scanning, efter at computeren genstarter at kontrollere, at den trojanske og anden malware er blevet slettet. Det tager nogle gange to sletning forsøg på at fjerne fuldstændigt den trojanske da det kan forsøge at reparere sig selv efter den første sletningen.

8 Tilslut til internettet, når din anden scanning kommer tilbage ren.


relaterede artikler