Sådan fjernes Lsass.exe

April 13

Lsass.exe er en kritisk systemer komponent til Windows-operativsystemet. Det er en del af sikkerheden gateway hvorigennem Windows-brugere adgang til operativsystemet og deres personlige indstillinger. Det er også en fil, der er målrettet af vira på grund af visse svagheder. Hvis din lsass.exe fil er inficeret med virus kendt som Sasser Worm, skal du fjerne virus at gendanne systemet til fuld funktionalitet. Du bør dog ikke blot slette lsass.exe.

Instruktioner

1 Hold øje med symptomer på Sasser Worm infektion. Disse er nemme at genkende; når en computer har denne infektion, Windows fejlmeddelelser pop up periodisk med instruktioner til at spare arbejde, før Windows lukker ned. Disse meddelelser har nedtællingsure på dem, og når nedtællingen udløber, genstarter operativsystemet. Denne orm skaber også fejlmeddelelser, der siger at programmet LSA Shell har fundet en fejl og skal lukke. Hvis du ikke kan se disse meddelelser, er lsass.exe fungerer korrekt, og bør ikke fjernes.

2 Indkøb, hente og installere et velrenommeret virusscanning program, hvis du ikke allerede har en. Ikke alle virus scan programmer koster penge; kan findes et link til en gratis virus scan program i afsnittet Ressourcer.

3 Start din virusscanning program og søge efter de nyeste softwareopdateringer og virusdefinitioner. De specifikke instruktioner for dette varierer fra softwareudgiver til en anden, men det er normalt meget let og er ofte en automatiseret proces som standard.

4 Hent afgørende Microsoft sikkerhedsopdatering relateret til dette spørgsmål. kan findes et link til den relevante sikkerhedsbulletin i afsnittet Ressourcer. Når du ankommer til dette websted, skal du finde det operativsystem, du bruger opført inden for området af berørte software, og klik på linket ud for denne post. Acceptér overførslen, og vente som filen automatisk downloader og installerer. Du kan blive bedt om at genstarte computeren efter dette sker, men springe til næste trin, før du gør.

5 Fysisk koble computeren fra internettet. Hvis du tilslutter via et kabel, skal du tage det fra computeren. Hvis du tilslutter via en trådløs forbindelse, skal du slukke eller fjerne den trådløse adapter på din maskine. Genstart computeren, når du gør dette.

6 Start din virusscanning software og køre en komplet scanning. Tilslut ikke din computer til internettet igen før efter scanningen er færdig.

7 Følg anbefalingerne fra din virusscanning software til at håndtere eventuelle detekterede infektioner ved at slette eller karantæne dem. Når du har gjort dette, kan du genoprette din computer til internettet med tillid til, at Microsoft sikkerhedsopdatering og din virusscanning software har fjernet Sasser Worm fra lsass.exe fil.

TIPS

  • Filen lsass.exe er placeret i C: \\ Windows \\ System32 mappe. Hvis du finder en anden fil med dette navn ligger i en anden mappe, kan det være Sasser Worm. Kør en virusscanning på enhver forekomst af lsass.exe der er malplaceret.
  • Hvis du sletter lsass.exe fra C: \\ Windows \\ System32 mappe, kan du ikke være i stand til at logge på igen efter genstart, og din computer kan genstarte automatisk, tvinger dig til at gendanne computeren til et gendannelsespunkt foretaget tidligere. Windows kan ikke fungere uden lsass.exe.

relaterede artikler