Sådan downloader sange fra din spillelister til en MP3-afspiller

May 11

Sådan downloader sange fra din spillelister til en MP3-afspiller


Hvis du har organiseret afspilningslister med din favoritmusik på din computer, synkronisere disse spillelister med din MP3-afspiller, vil hjælpe med at holde din musik organiseret. "Synkronisere" downloads den nøjagtige samme sange og navne afspilningsliste fra din computer til din medieenhed. Download af sange fra din spilleliste til din MP3-afspiller er en hurtig, forholdsvis enkel proces.

Instruktioner

1 Åbn iTunes eller Windows Media Player, alt efter hvad du foretrækker.

2 Tilslut din MP3-afspiller til din pc ved hjælp af USB-ledningen. Du kan blive bedt om af programmet til "Register Now", "Registrer senere" eller "Aldrig Register" din MP3-afspiller. Vælg en af ​​de to sidste muligheder for at fuldføre opsætningen hurtigt og der skal tages til hovedskærmen med "Sync" valgmulighed.

3 Gå til fanen "Musik" og og vælg "Synkroniser musik - Valgte spillelister, kunstnere og genrer."

4 Find de afspilningslister, du vil overføre. Vælg dem ved at klikke på feltet ud for navnene afspilningslisten (forlader et flueben ud for dem), og klik derefter på "Sync." Afhængigt af dit program, kan du også downloade sange fra dine afspilningslister manuelt ved at klikke på navnet på afspilningslisten, og trække den på toppen af ​​navnet / ikonet for din MP3-afspiller i din software kilde listen.


relaterede artikler