Sådan bruges SysStats i RocketDock

June 24

RocketDock er en visuel programstarter der giver mulighed for at integrere oplysninger viser miniature applikationer kendt som docklets. SysStats er et bundt af forskellige skærme og grafer, der vil vise mange statistikker om din computer via forskellige dock ansøgning løfteraketter. SysStats 'docklets spænder fra overvågning processor brug og netværkstrafik til vejret og venter email. SysStats kan give et væld af oplysninger på et hurtigt blik gennem RocketDock.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og gå til siden SysStats. Fremhæv "Downloads", vælg "SysStats 2.5.11" og vælge et sted at gemme filen.

2 Højreklik på den nyligt downloadede fil og vælg "Udpak filer". Naviger til den placering, hvor RocketDock er installeret og unzip mappen der. Dette er normalt findes på "C: \ Program Files (x86) \ RocketDock", men det kan variere fra system til system.

3 Genstart RocketDock ved at højreklikke på et tomt område af dokken og vælge "Exit". Højreklik på posten Start-menuen for RocketDock og vælg "Kør som administrator".

4 Højreklik på en tom del af dokken, og vælg "Tilføj element." Vælg "SysStats" og tryk "OK". Højreklik på spørgsmålstegnet og vælg "Load".

5 Vælg den systray du vil indlæse, og tryk "OK".

TIPS

  • RocketDock kan startes hver gang automatisk som administrator ved at navigere til RocketDock eksekverbare, højreklikke på den og vælge "Egenskaber". Vælg fanen "Kompatibilitet" og marker "Kør altid som administrator."

relaterede artikler